Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Stoel reserveren bij Onur Airlines

Voor families die samen reizen, vriendengroepen of zakenmensen die tijdens de vlucht willen overleggen, bestaat de mogelijkheid stoelen naast elkaar te reserveren. U kunt dit bij het online inchecken eenvoudig regelen. Met een simpele klik op de muis kunt u uw stoel reserveren. Ook voor mensen die wat extra beenruimte willen of die graag bij het raam zitten, kan het prettig zijn vooraf een stoel te reserveren.

Uiteraard biedt Onur Airlines u deze mogelijkheid, want mensen die samen reizen, willen graag naast elkaar zitten in het vliegtuig. U kunt uw stoelen reserveren tijdens het boeken van uw reis of achteraf tijdens het online inchecken. Kies op de plattegrond van het vliegtuig de stoel(-en) van uw keuze. Let op: reserveer uw stoel wel voordat u het online inchecken afrondt!

U kunt een stoel boeken op de voorste rij, bij de nooduitgang, aan het gangpad of bij het raam. Ons inchecksysteem berekent automatisch de prijs afhankelijk van uw bestemming en of het een directe over overstapvlucht is.

Boek uw vlucht met Onur Airlines (klik hier)