Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar cultuurstad Konya

vliegtickets konya


De meeste vliegtickets naar Konya voor een voordelige prijs vindt u bij Triptime. Wij hebben diverse vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen voor goedkope prijzen. Bent u zoek naar een perfecte last minute naar Konya, dan slaagt u hier zeker.

Over Konya

Konya is gelegen in het zuidwestelijk deel van Midden-Turkije. Het is de op zes na grootste stad van Turkije en ligt op ongeveer 1000 meter boven zeeniveau. Boekt u vliegtickets naar Konya, dan is een bezoek aan het Mevlana mausoleum zeker de moeite waard. Het museum herbergt de vermeende baard van Mohammed en is daarom een bedevaartsplaats voor veel moslims.
Naast het mausoleum en museum staat Konya vooral bekend om zijn dansende derwisjen. Breng met uw last minute vliegtickets naar Konya ook een bezoek aan hen. Tijdens hun rituele dans draaien de monniken, gekleed in karakteristieke gewaden, steeds sneller in het rond waarna zij in extase raken en met hun ziel in contact treden met het allerhoogste.  

Goedkope last minutes

Triptime helpt u eenvoudig en snel aan de goedkoopste vliegtickets naar Konya. Bepaal zelf wanneer u vertrekt en wij bieden u de goedkoopste aanbiedingen. Voor vragen over of extra hulp bij het boeken van uw last minute vliegtickets naar Konya, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.


Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket