Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Sanliurfa


Vliegen naar Şanlıurfa

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Şanlıurfa? Bij Triptime vind u ze zeker! U kunt boeken vanaf uw laptop, tablet of mobiel en u vind altijd uw beste deal. Wist u dat u kunt besparen door op andere dag te reizen? Of dat vliegen vanaf andere vertrekluchthavens veel geld voor u kan schelen? Gebruik de filters op onze website en vind de juiste ticket welke voldoet aan uw wensen.

 

Beleef Şanlıurfa

Şanlıurfa ligt op een zeer vruchtbare vlakte, is aan 3 zijden omringd door bergen en is gelegen in het zuidoosten van Turkije dicht in de buurt van Gaziantep. Een van de bekendste bezienswaardigheden zijn de oude citadel, gelegen op een van de heuvels boven de stad en de oude stadsmuren, welke bewaard zijn gebleven. Şanlıurfa is een spiritueel centrum. Dit is waar de profeten Job en Abraham hun sporen hebben achtergelaten. Göbekli Tepe is een bergheiligdom dat ongeveer 12.000 jaar oud is en daarbij nog het oudst bekende tempelcomplex ter wereld is. U zult het als indrukwekkend ervaren wanneer u hier bent. Alle faciliteiten om Göbekli Tepe heen zijn ver boven de standaard!

Vliegen met Triptime

Bent u overtuigd om in Şanlıurfa te verblijven? Boek dan direct uw vliegticket bij Tiptime. Heeft u nog vragen of extra hulp bij het boeken van uw last minute vliegtickets naar Kars, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket