Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Online inchecken bij Transavia Airlines

U kunt online inchecken op uw telefoon, tablet en computer. Dit kunt u vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek doen. U ontvangt dan een e-mail en kunt direct via de link in deze e-mail inchecken. Na het inchecken kun u uw boardingpass downloaden op uw mobiele telefoon of printen.

Voor vluchten met een extra tussenstop kunt u wel online inchecken, maar geen stoel kiezen. Op deze vluchten krijgt u een stoel toegewezen. Wanner u al online bent ingecheckt kunt u op sommige luchthavens naar de speciale drop-off balies waar u direct uw ruimbagage kunt afgeven. Deze kunt u herkennen aan het drop-off logo.

Als het niet lukt om online in te checken, kan dat een aantal oorzaken hebben. Gelukkig kunt u ook altijd op de luchthaven inchecken. Wij hebben hier een aantal redenen voor uw opgesomd.

  1. U bent te vroeg of te laat. Online inchecken kan vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek. 30 uur voor vertrek krijgt u een e-mail met de exacte tijden waarbinnen u online kunt inchecken.
  2. U probeert met verkeerde boekingsgegevens in te loggen. U vindt het boekingsnummer in de boekingsbevestiging die u van ons heeft ontvangen. Heeft u bij een reisorganisatie geboekt? Dan zult u contact met de reisorganisatie moeten opnemen.
  3. U heeft geboekt via de groependesk of u wilt inchecken voor een groep groter dan 25 personen. In dit geval kunt u alleen op de luchthaven inchecken.
  4. U wilt een kind inchecken dat alleen reist met begeleiding van Transavia. U kunt dan alleen op de luchthaven inchecken.