Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Gaziantep


Goedkope vliegtickets naar Gaziantep

Zoekt u goedkope vliegtickets naar Gaziantep? Bij Triptime vind u ze gemakkelijk en snel online! Vertrek vanaf uw favoriete luchthaven of kies een luchtvaartmaatschappij waar u graag mee vliegt. U kunt natuurlijk ook voor de beste deal gaan! U vind de beste vliegtickets naar Gaziantep bij Triptime.

 

Eten in Gaziantep

Gaziantep is een stad met ongeveer 180 patisserieën welke ‘s werelds beste pistachebaklava maken. Het eten in Gaziantep is anders dan in de andere delen van Turkije, door de invloed van de Oğuzen en de tradities van het in de buurt gelegen Aleppo. Met het grootste stadspark aan de kant van de Eufraat en een bruisende cafécultuur straalt Gaziantep zelfvertrouwen uit. Tevens heeft Gaziantep een verbazingwekkende attractie die zeker de moeite waard is, de Gaziantep Zeugma-mozaïekmuseum. De oudere delen van de stad worden nieuw leven ingeblazen, en het fort, bazaars, karavanserai en oude stenen huizen zijn gerestaureerd.

 

Vliegen met Triptime

Wilt u een van de oudste steden van Hittitische oorsprong bezoeken? Bij Triptime kunt u online uw vliegtickets boeken zonder enig gedoe. U kiest de datum en wij zoeken de beste opties voor u uit. Na het boeken van uw vliegtickets krijgt u binnen enkele minuten uw e-ticket per e-mail opgestuurd, hoewel dit eigenlijk niet eens meer nodig is! Wanneer u namelijk bij Triptime uw vliegtickets boekt kunt u inchecken zonder e-ticket.

 

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket