PERSBERICHT CORONAVIRUS (COVID-19) - Informatie en updates rondom Coronavirus KLIK HIER

Vliegtickets Gaziantep

Wil jij ook werelds beste pistache baklava eten? Boek dan vliegtickets naar Gaziantep, want deze stad staat bekend om de beste baklava. In de stad Gaziantep vind je maar liefst 180 patisserieën. Met het grootste stadspark aan de kant van de Eufraat en een bruisende café cultuur straalt Gaziantep zelfvertrouwen uit.

Gaziantep heeft één van zijn verbazingwekkende attractie, het Gaziantep Zeugma mozaïekmuseum. De oudere delen van de stad wordt nieuw leven ingeblazen. Zoals het fort, bazaars, karavanserai en oude stenen huizen, welke allemaal zijn gerestaureerd.

Triptime biedt verschillende goedkope vluchten aan naar Turkije.

 

Snelgroeiende stad Gaziantep

Naar het zuiden doet het stroomgebied van de Eufraat en Tigris in alle opzichten Midden-Oosters aan. Ook qua temperaturen met zachte winters en erg warme zomers. Het snelgroeiende Gaziantep is tevens de toegangspoort tot dit gebied. Het bied prachtige Romeinse mozaïeken en heeft sfeervolle oude wijk met boetiekhotels.

In Gaziantep vind je nog echte traditionele koperslagers met de populaire voorwerpen als kennen met deksel, schalen en dienbladen.

Het archeologisch museum van Gaziantep heeft een schitterende mozaïeken collectie uit het oude Zeugma. Dit is een hellenistisch-Romeinse grensstad, die nu grotendeels onder water staat vanwege de bouw van een dam in de Eufraat.

 

De keuken van Gaziantep

Het eten in Gaziantep is anders dan in de andere delen van Turkije. Het staat naast de pistache baklava bekend, om de meest pittige keuken van Turkije. Dit komt door de invloed van de Oğuzen en tevens de tradities van het in de buurt gelegen Aleppo.

De baklava gevuld met pistachenoten wordt verder gemaakt van suiker, meel en ook boter. Daarna wordt het doordrenkt met siroop. Wil je ook de keuken van Gaziantep proeven? Boek je goedkope vliegticket bij Triptime.

 

Vliegen naar Gaziantep

Goedkoop vliegen naar het zuidoosten van Turkije doe je met Turkish Airlines of Pegasus Airlines. Je vliegt vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Keulen naar Istanbul waar je vervolgens overstapt op een directe vlucht naar Gaziantep.

De stad beschikt over een eigen vliegveld en de reis, inclusief één overstap, duurt tussen de 6 en 9 uur. Vluchten naar Gaziantep boek je makkelijk en snel bij Triptime.

Gebruik de filters op onze website om de beste deals voor je ticket te vinden en boek gelijk je vakantie naar het prachtige Gaziantep.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets Gaziantep, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken namelijk samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!