Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Bodrum


Bodrum Airport, officiële naam Milas - Bodrum Luchthaven is tussen Milas en Bodrum. Is gebouwd in het jaar 1997. De ruime internationale terminal werd voltooid in 1998 en opengesteld voor het vliegverkeer. Bodrum Airport ligt op ongeveer 36 km van Bodrum (Halicarnassus) en 18 km van Milas (Milassos) afstand.

Vliegtickets Bodrum bestelt u veilig en gemakkelijk bij Triptime. Omdat tussenhandel van producten bij ons niet voorkomt, kan Triptime u ook Bodrum vliegtickets goedkoper aanbieden, Tijd dus om eens goed de prijs van uw vliegticket onder de loep te nemen voordat u gaat boeken. 


Bodrum

Bodrum is hét vakantieparadijs met heerlijk terrasjes en een bruisend uitgaansleven. De grootste openluchtdiscotheek van Europa bevindt zich in Bodrum. Daarnaast zijn er natuurlijk voldoende plekjes waar u heerlijk kunt relaxen op een terrasje waar u geniet van het zicht op de haven of de zee. Wanneer u zin heeft in iets cultureels biedt Bodrum een verscheidenheid aan oudheidkundige vondsten.
Goedkope vliegtickets Bodrum kunt u snel aanschaffen en dan zit u heel snel in het schitterende Bodrum.

 

Vliegtickets Bodrum met prima service

Wij verkopen vliegtickets naar Bodrum en leveren daarbij uitstekende service. Zoals een veilige betaling, uitgebreide informatie over uw vakantiebestemming en vlucht, maar ook tips en antwoord op al uw vragen. Samen met de overzichtelijke manier waarop alle mogelijke keuzes aan u worden getoond maakt ons dat een heel betrouwbare aanbieder van vliegtickets.

Bodrum is een echt vakantieparadijs met gezellige terrassen en een dynamisch uitgaansleven. Bodrum heeft de grootste openluchtdiscotheek van Europa, maar u kunt er ook heerlijk relaxen, vanaf een heerlijk terras met uitzicht over de zee en de haven. Maar ook een plek om oudheidkundige vondsten te bewonderen. Vliegtickets Bodrum aanschaffen kan vrijwel iedereen zich veroorloven en de reistijd is slechts enkele uren. Minder reistijd betekent uiteraard meer vakantie.

De witte parel van Turkije is voor de vakantieganger een waar paradijs, waar naast oudheidkundige bezichtigingen, genoeg te doen is op en rond het water. En is 's avonds nog energie over, dan kan genoten worden van het bruisende uitgaansleven, bij o.a. Halikarnassos de grootste open lucht disco van Europa met een ruimte voor meer dan 5000 personen. Langs de haven in Bodrum zijn gezellige terrasjes, die 's avonds een fantastisch uitzicht geven over de haven en de zee.

Bodrum, een stad op de grens van de Egeische zee en Middellandse Zee, wordt ook wel eens de parel van Turkije genoemd. De "parel" heeft bestrekking op de huizen die wit zijn. De witte huizen, vanaf bepaalde posities gezien, tegen de berg en verschillende plateaus geven een bijzonder mooi uitzicht over dit stadje. Een prachtig uitzicht biedt de haven met de fraai gestroomlijnde jachten en de houten Turkse kaiken. Vanaf deze plaats is ook het kruisridderkasteelte zien. Bodrum is het vroegere Halikarnassos, waar de geschiedkundige Herodotus vandaan komt. Mausolos (we bevinden ons even in de periode tussen 376 en 353 V.C.) maakte van Halikarnassos een van de grootste havens van het Middellandse Zeegebied. Toen hij overleed, hebben ze een graf gebouwd dat één van de zeven wereldwonderen werd: het mausoleum. Het is later verwoest door aardbevingen.

Bodrum is een levendige havenstad die zijn originele charme van vroeger heeft behouden. In Bodrum bevinden zich nog huisjes in die typische 'Ottoman' bouwstijl: vierkant en wit. De haven is bezaaid met leuke restaurantjes en de meest prachtige zeilboten liggen er aangemeerd. De plaats heeft een grote variatie aan uitgaansgelegenheden en winkels. Bodrum is enkele kleine strandjes rijk. Ter hoogte van het centrum ligt een schiereiland, waarop een prachtig kasteel gevestigd is. In en omgeving vindt men sporen van het  verleden. Grieken en Osmanen hebben hier lange tijd geleefd, maar daarnaast zijn, vooral in het museum voor onderwaterarcheologie, indrukken overgebleven van de Byzantijnen. Andere bezienswaardigheden zijn de acht windmolens. Deze liggen aan de uiterste zuidwestrand van de plaats. De molens zijn tot 1960 gebruikt om maïs en koren te malen.

Dagtochten met bestemming Efese, Dalyan, Kos, Cleopatra-eiland, maar ook een dag met een boot  op het water of zelf watersport beoefenen. Op beperkte schaal is rafting en paraqliding mogelijk.


Bezienswaardigheden:

Het oude amphitheater bij Bodrum is één van de getuigen van het roemrijke verleden van Bodrum. Gelegen op de heuvel die Bodrum overziet, bestaat die theater uit drie verschillende delen. Een plek voor het publiek, een plek voor het orkest en het podium. Sinds de opgraving van het theater is het amphitheater te bezoeken als openluchtmuseum.


Kasteel van St. Peter:
Het meest indrukwekkende gebouw van Bodrum is het kasteel van St. Peter. Het kasteel stamt uit de tijd van de ridders van St. John die bij aankomst besloten de bruikbare materialen van de tombe van Koning Mausolus te gebruiken voor de het fort. Het fort was bedoeld als toevluchtsoord voor Christenen in de tijd van de kruistochten. Vandaag de dag treft u er het museum voor onderwater archeologie aan.


Mausoleum:
Het Mausoleum is het oudste overgebleven gebouw in Bodrum en werd gebouwd ter ere van koning Mausolus. Het werd dankzij het formaat en indrukwekkende bouw uiteindelijk tot één van de klassieke wereldwonderen. Het hele gebouw had een hoogte van wel vijftig meter. De naam 'mausoleum' wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt om tombes te omschrijven.


Wilt u ook voordelige vliegtickets naar Bodrum, de witte parel van Turkije? 

Kijk dan vooral op onze overzichtelijke website met veel extra informatie en tips. 

Waar u natuurlijk ook vliegtickets Bodrum koopt voor een aantrekkelijke prijs.


Bodrum vliegtickets

U zoekt een perfecte plek om uw Bodrum vliegtickets te boeken, informatie in te winnen, en tips en trucs te vinden? U zoekt Triptime.

Makkelijk, snel en veilig boeken en dat met lage prijzen.
 

De beste plek voor het doorbrengen van uw vakantie. De heerlijke terrasjes en het levendige nachtleven creëren een prachtige sfeer.  Overdag kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de haven of uitkijken over de blauw zee. Mocht u opzoek zijn naar meer cultuur tijdens uw vakantie, dan heeft Bodrum ook daar veel van te bieden. Naast de verschillende oudheidkundige vondsten zijn er een aantal plekken die zeker het bezichtigen waard zijn.
 
U kunt in Bodrum uigebreid kennis maken met de oosterse wereld. En, Turkije is het enige moslim-land waar moskeen toegankelijk zijn voor niet-moslims. Heeft u dus altijd al willen weten hoe een moskee er aan de binnenkant uit ziet?
 
Bodrum heeft zijn eigen vliegveld waardoor u snel op het strand kan liggen na aankomst.
 
Wacht dan niet en boek uw Bodrum vliegtickets 
snel en veilig bij Triptime.

 
Bodrum Vliegtickets bij Triptime

Triptime beschikt over een goed en veilig betalingssysteem. Die zorgt er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw gegevens of fouten omtrent informatie.
 
Desondanks zijn de Bodrum vliegtickets bij Triptime zo goedkoop dat u niet hoeft verder te zoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket