Transavia maaltijd aan boord

Transavia biedt tijdens alle vluchten een à-la-carteservice aan. Tegen betaling kan je van de menukaart iets bestellen. Het cabine personeel komt met een kar langs waarna je iets kan bestellen uit het uitgebreide assortiment van koude/warme snacks en koude/warme dranken, zoals koffie, thee en frisdrank.

Er zijn echter geen complete warme maaltijden te bestellen. Het assortiment van de à la carte service staat vermeld op de kaart, welke je vervolgens in het vakje van de stoel voor je aantreft. Tevens staan hier de prijzen bij aangegeven.

Mocht je eten en drinken mee willen nemen dat niet op de luchthaven is gekocht, houd dan rekening met de regels voor het meenemen van vloeistoffen in je handbagage.

 

Betaal mogelijkheden voor eten en drinken

Aan boord van Transavia kun je betalen met je pinpas, creditcard of cash geld. Wanneer je in contanten betaald, stelt het cabinepersoneel het zeer op prijs als je gepast betaald.

 

Dieet maaltijden

Het niet mogelijk om tijdens een Transavia vlucht speciale maaltijden te reserveren. Dit wordt duidelijk aangegeven bij het boekingsproces. Dit komt omdat er snacks worden verkocht via de a la carte service. Aan boord verkoopt Transavia glutenvrije, zoete en hartige snacks.

Wanneer je een speciaal dieet volgt, raden wij je aan om zelf iets mee te nemen. Op de luchthaven kan je, na de douane controle, in de winkeltjes iets kopen. Dit kan je tijdens de vlucht nuttigen.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Transavia.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!