Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Wie is Pegasus Airlines

Pegasus Airlines (Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş.) is een Turkse luchtvaartmaatschappij die vanuit toeristische bestemmingen in Turkije naar het Noorden en Westen van Europa vliegt. De thuisbasis van Pegasus Airlines is Luchthaven Sabiha Gökçen in Istanbul.

Pegasus Airlines heeft als visie dat iedereen het recht heeft om te vliegen. In 1990 is Pegasus Airlines opgericht in Istanbul. Pegasus Airlines bestond uit twee vliegtuigen en is inmiddels gegroeid naar 79 toestellen. Pegasus Airlines is één van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen van Turkije, die in het binnenland 38 bestemmingen en naar het buitenland maar liefst 73 bestemmingen aanvliegt. Pegasus Airlines opereert in 41 landen en vliegen in totaal 111 bestemmingen aan.

In maart 2007 heeft Pegasus Airlines een samenwerkingsverband met de Turkse luchtvaartmaatschappij Izair gesloten. Alle vluchten van deze maatschappij worden uitgevoerd door Pegasus Airlines, met de toestellen van Izair.

Al meer dan dertig jaar is Pegasus Airlines dé betrouwbare partner voor gespecialiseerde reizen van en naar Turkije. Met 79 toestellen vliegt Pegasus Airlines dagelijks op vele bestemmingen in Turkije en verbindt de toeristische bestemmingen van Turkije met Europa.

Pegasus Airlines is een lowcost-airline, wat betekent dat u  goedkoop en voordelig van en naar Turkije en velen andere landen vliegt. Pegasus Airlines vindt het belangrijk dat luchtvaart voor iedereen toegankelijk is. Daarom werkt Pegasus Airlines samen met betrouwbare partners zoals Triptime Vliegtickets, zodat wij onze lage prijzen voor u kunnen blijven garanderen.

Op onze website boekt u snel, eenvoudig en goedkoop uw reis naar Turkije. De service van Pegasus Airlines gaat nog verder. Wilt u weten waar u aan toe bent en wat er nog meer mogelijk is? Check daarvoor de verschillende menu’s op onze website. Het is ook mogelijk om via onze partners compleet verzorgde reizen te boeken. Voordelig alles regelen met Pegasus Airlines. Wel zo handig!

Goedkoop en comfortabel vliegen naar Turkije begint met Pegasus Airlines. Boek nu nog en u bent verzekerd van de goedkoopste tickets.

Boek uw vlucht met Pegasus (klik hier)