Vliegtickets Denizli

De moderne stad Denizli is centraal gelegen aan de weg van Izmir naar Antalya en Konya. Vliegtickets naar Denizli boek je, omdat het in de achtertuin ligt van de wereld bekende kalksteen terrassen van Pamukkale.

Daarnaast zal het uiterst gastvrije Turkije, met haar vriendelijke bevolking je doen verbazen. Vergeet ook niet te genieten van de gevarieerde Turkse keuken. Je kan goedkoop vliegen naar Denizli met de vliegtickets van Triptime.

 

Pamukkale het katoenen kasteel

Pamukkale betekent het katoenen kasteel. Het natuurwonder van kalksteen terrassen. Langs het stroomgebied van het warme bronwater, welke afkomstig is van het Taurusgebergte, zijn in loop der jaren verschillende kalk lagen ontstaan. Het is een zeer groot gebied, waar je met gemak een dag kan doorbrengen.

De baden liggen op verschillende plateau’s. Je moet hier zeker even de tijd voor nemen. Neem je zwemkleding en een badhanddoek mee, want nat zal je worden. Slippers zijn ook een aanbeveling, want het zout kan soms erg heet zijn door de brandende zon.

De ligbaden werden al in de Romeinse tijd gebruikt voor het helen van het lichaam. Het zou namelijk een helende werking hebben voor hart- en vaatziekten, spijsverteringsproblemen en nierkwalen. Mensen met reuma hebben ook zeker baat bij de warme baden. Reserveer je vliegtickets naar Denizli via onze website en bereid je voor op het katoenen kasteel Pamukkale.

 

Ruïnestad Hiërapolis

Direct achter Pamukkale natural park ligt de ruïnestad Hiërapolis. De ruïnes stammen uit de Romeinse tijd en zijn zeker het bezoeken waard. Je vindt er onder andere een theater, badhuis en tempel. Zowel Pamukkale als Hiërapolis zijn opgenomen door UNESCO op de Werelderfgoedlijst.

 

Vliegen naar Denizli

Denizli beschikt over een klein vliegveld waar binnenlandse vluchten op vliegen vanuit onder andere Istanbul, Antalya en Bodrum. Vanuit Nederland zijn er geen directe vluchten naar Denizli, je moet altijd een keer overstappen.

De snelste en gebruikelijkste weg is om te vliegen op Istanbul. Daar stap je over op een binnenlandse vlucht naar Denizli. In totaal duurt de reis, inclusief de overstap, tussen de 6,5 en 9 uur. Afhankelijk van hoe de aansluiting is. Triptime helpt jou bij het uitzoeken van snelle en goedkope vluchten naar Denizli.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets Denizli, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!