Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Antalya

Luchthaven Antalya is een van de grootste luchthavens in Turkije. De luchthaven ligt ca. 10 km van Antalya. In Turkije zijn er een groot aantal luchthavens en vliegvelden. Hiervan zijn een aantal grotendeels gericht op het verwerken van de enorme toeristenstroom naar de badplaatsen aan de kust. Eén van de luchthavens die jaarlijks een grote stroom toeristen te verwerken krijgt, en dan ook de toegangspoort tot de toeristenoorden wordt genoemd, is het vliegveld van Antalya. Het vliegveld van Antalya is één van de middelgrote vliegvelden in Turkije en heeft een belangrijke functie als doorvoerhaven van de vele passagiers naar de badplaatsen.

Antalya is een stad en populaire badplaats in het zuidwesten van Turkije, aan de Middelaandse Zee. Hij is tevens het hoofdstadsdistrict van de gelijknamige provincie Antalya. De baai van Antalya waar het aan ligt, is naar deze stad genoemd. Antalya ligt niet ver van de steden Denizli, Burdur, Isparta en Konya, o.a. bekend van de dansende Derwisjen, die allemaal meer landinwaarts liggen.

Goedkope vliegtickets Antalya 

Goedkope vliegtickets naar Antalya bieden wij te kust en te keur aan. Vliegtickets Antalya vindt u op de website van Triptime voor lage prijzen. Het moet gek lopen wilt u niet iemand in uw omgeving hebben die een schitterende zonvakantie heeft gehad in Antalya. Maar Triptime heeft voor u meer in petto dan alleen voordelige tickets. Zoals uitvoerige beschrijvingen van uw vakantiebestemming, allerhande nuttige tips en antwoorden op praktische vragen over uw reis.

Het moet al gek lopen wilt u niet iemand kennen die een fantastische zonvakantie heeft beleefd in Antalya. Dat geeft ook gelijk de populariteit aan van deze ultieme Turkse badplaats. Zee, strand en zon. Daar staat Antalya voor. Maar ook vindt u er mooie watervallen, mediterrane visrestaurants en kunt u er ‘s avonds heerlijk uitgaan. Daarom bieden we u een grote keuze in goedkope vliegtickets naar Antalya

Het gebied rond de Middellandse Zee is al sinds jaar en dag een populaire vakantiebestemming. Allereerst heeft dat te maken met het buitengewoon prettige klimaat. Dat geldt ook voor de badplaats Antalya in het Zuidwesten van Turkije. 

De mensen van Triptime hebben kennen alle ins en outs van de reisbranche en doen louter zaken met betrouwbare maatschappijen. Provisie aan derden geven we liever aan u door. Omdat wij rechtstreeks aan u verkopen kunnen we wij goedkope vliegtickets Antalya aanbieden. Profiteer daar ook van.

Steeds minder vakantiegangers beperken zich  echter tot de prachtige stranden bij deze prachtige stad, maar zoeken ook steeds meer de natuur en cultuur op. Antalya ligt in een streek met een rijke historie en biedt u ook de heerlijkste regionale lekkernijen. Echter, waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij bieden u een grote keuze aan vliegtickets Antalya voor zeer concurrerende prijzen.

Triptime verkoopt zonder tussenhandel aan u en geeft de provisie die het anders moet betalen aan derden liever aan haar klanten door. Hierdoor worden de tarieven van vliegtickets naar Antalya voor u wel heel aantrekkelijk.

 

Goedkope vliegtickets Antalya met goede service

Bij ons hoeft u geen bedenkingen te hebben om goedkope vliegtickets Antalya te kopen. Ondanks onze lage prijzen staan we bekend om onze uitstekende service. Bij Triptime gaan deze twee prima samen. Op onze website vindt u bovendien alle informatie over uw vlucht en bestemming. Heel overzichtelijk, zoals u van ons mag verwachten.

Boek ook zo’n heerlijke vliegvakantie naar Antalya en vlucht even uit deze hectische wereld. 

Vliegtickets naar Antalya bestelt u betrouwbaar en met een prima service bij Triptime.

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket