Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Sivas


Goedkoop vliegen naar Sivas

Wilt u een bijzonder verblijf hebben in Turkije? Dan is Sivas misschien wel de bestemming voor u. De stad is gelegen tussen Samsun en Gaziantep. U zult bij Triptime ervaren dat wij een breed aanbod hebben van verschillende luchtvaartmaatschappijen, hierdoor is het boeken van een vliegticket bij Triptime altijd voordelig.

 

Welkom in Sivas

Sivas is een goed voorbeeld van de ontwikkelingen die de laatste jaren in Turkije plaatsvonden. De marktstraten zijn typerend voor het oosten van Turkije, met kleine stalletjes. De grote winkelstraten staan vol met moderne en grootschalige winkels/ modeketens. Midden in het centrum liggen enkele prachtige gebouwen in een park, tevens kunt u ook gebouwen bewonderen uit de bloeitijd in Sivas rond 1240 waaronder de oude moskee en aantal koranscholen met kenmerkende poorten. In Sivas zult u genoeg theehuizen vinden, wilt u een minder toeristisch theehuis? Dan kunt u het beste opzoek gaan naar een theehuis in de schaduw. Niet alleen zomers is Sivas leuk om te bezoeken maar ook in de winter periode kunt u in Sivas veel zien en doen, zoals skiën of snowboarden.

 

Vliegen met Triptime

Triptime biedt u de voordeligste ticket naar Sivas, maar ook niet te vergeten een visum service! Voor een laag bedrag kunt u via Triptime uw visum aanvragen. Het enigste wat u hoeft te doen ik tijdens het boeken de service aanklikken en na het boeken uw gegevens invoeren. Zonder zorgen kunt u van de voorpret van uw verblijf beginnen, want Triptime regelt de rest!


Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket