Vliegtickets Kahramanmaras

Vliegtickets naar Kahramanmaras boek je, omdat je een frisse duik wilt nemen in Green Lake en wilt genieten van de Turkse keuken. De plaats Kahramanmaras wordt ook wel Maras genoemd, de verkorte versie van de Turkse stad die gelegen is in de buurt van Gaziantep en Adana.

Wanneer je in Kahramanmaras bent breng je natuurlijk een bezoek aan de Abdulhamid Han Cami moskee. Het nabijgelegen Kahramanmaras Arkeoloji museum is zeker ook een bezoek waard. Hier vind je een interessante exposities over de geschiedenis van de stad.

Geniet op de terrasjes van de mooie omgeving. Proef de Turkse nationale aperitief, raki. Het doet denken aan de Griekse ouzo, maar dan sterker. Vaak wordt raki geserveerd met veel ijsblokjes, zodat het iets aangelengd wordt.

 

Het groene meer van Kahramanmaras

Neem in het Green Lake een verfrissende duik in het daadwerkelijk groene water. Je kan er ook een leuke boottocht maken. Boek nu goedkope vluchten naar Kahramanmaras via Triptime.

 

Laat je verleiden door het Maras ijs

Als je Kahramanmaras op het terras zit moet je echt het Maras ijs proberen. Je wordt gelijk verleid door de romige smaak van het ijs wat je weldadig lang tussen je tong en gehemelte proeft.

De pregnante melksmaak is in eerste instantie niet goed thuis te brengen, maar dit de geitenmelk die je proeft. Dit maakt Maras ijs zo bijzonder. De beste salep komt namelijk van de orchideeën die hoger in de bergen liggen. Zodra je een hap van dit verrukkelijke Maras ijs neemt, ben je gewoonweg verleidt, je wilt niet meer anders.

 

Vluchten naar Kahramanmaras

Vliegtickets naar Kahramanmaras boek je bij Triptime. Er zijn geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland, België of Duitsland. Je maakt altijd één tussenstop, meestal in Istanbul. Vanuit daar vlieg je met een directe vlucht naar de luchthaven van Kahramanmaras.

In totaal duurt de reis, inclusief de tussenstop, zo’n 11 uur.

Vluchten naar Kahramanmaras boek je makkelijk en snel bij Triptime. Gebruik de filters op onze website om jouw beste deal voor je ticket te vinden en boek gelijk je vakantie naar Kahramanmaras.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kahramanmaras, kies voor Triptime. Wij bieden jou namelijk de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!