Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Stoel reserveren bij Transavia Airlines

U kunt direct tijdens het boeken een stoel reserveren, zoals een raamzijde, gangpad of een stoel met extra beenruimte. Tevens kunt u later nog via Mijn Transavia de stoelen reserveren. Een stoel reserveren kan tot 30 uur voor het vertrek van uw vlucht. Als u geen stoel reserveert, kunt u tijdens het online inchecken kiezen uit de stoelen die nog vrij zijn.

Checkt u op de luchthaven in, dan krijgt u door het checkin systeem een stoel toegewezen. Dat betekent dat u soms niet meer naast uw reisgezelschap kunt zitten. Heeft u  via een reisorganisatie geboekt, dan kunt u een stoel reserveren bij uw reisorganisatie tenzij anders vermeldt.

De volgende passagiers kunnen o.a. geen stoel bij de nooduitgang reserveren:

  1. Passagiers reizend met kinderen (0 t/m 11 jaar)
  2. Alleenreizende kinderen (12 tot en met 15 jaar)
  3. Blinde of dove passagiers
  4. Passagiers met gezondheidsproblemen
  5. Passagiers met vliegangst

De standaardstoel in het midden, aan het gangpad of aan raamzijde kunt u al reserveren vanaf €5*. Wilt u een stoel reserveren met meer beenruimte? Dan kunt u kiezen uit de voorste rij of nooduitgang stoelen, deze kunt u al reserveren vanaf €13*.

*De kosten van een stoel zijn afhankelijk van het type stoel en de bestemming waar u naartoe vliegt.

Let op! U kunt de rugleuning van de stoelen op de laatste rij en de rij voor de nooduitgang niet naar achteren zetten. Tevens is het reserveren van stoelen alleen mogelijk voordat u gaat inchecken, op de luchthaven bij de check-in balie is het namelijk niet meer mogelijk om stoelen te reserveren.

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket