Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Wie is Turkish Airlines

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Met 328 moderne vliegtuigen vervoert Turkish Airlines jaarlijks miljoenen passagiers naar bestemmingen over de hele wereld. Het uitgebreide netwerk van samenwerkingen en bestemmingen stelt Turkish Airlines in staat om voor iedere reiziger de gepaste oplossing te vinden. Vloeiende aansluitingen, prima service en verrassend lage ticketprijzen: vliegen met Turkish Airlines is een feest.

Turkish Airlines opereert vanuit de standplaats Istanbul (luchthaven Istanbul Airport, IST). Ook op Amsterdam Schiphol kunt u Turkish Airlines vinden. Dagelijks vervoert Turkish Airlines meerdere vluchten uit tussen Amsterdam en de vele bestemmingen in Turkije.

Turkish Airlines maakt onderdeel uit van Star Alliance, ’s werelds grootste alliantie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen. Onder meer Lufthansa en United Airlines maken hiervan ook deel uit.

Tussen 2010 en 2016 is Turkish Airlines door Skytrax tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa verkozen. Dat is geen toeval want de passagiers van Turkish Airlines gaan voor alles. Wij zijn trots op wat we doen en nodigen u van harte uit te genieten van de geweldige ervaring die vliegen met Turkish Airlines. Kom mee, stap een boord, ontspan, geniet en maak kennis met de wereld!

Boek uw vlucht met Turkish Airlines (klik hier)