Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Kars


Beleef Kars!

Zowel in Kars als in de omgeving zijn talrijk bezienswaardigheden te vinden die in het thema staan van de geschiedenis en cultuur van Turkije. Kars is een populair vertrekpunt voor reizigers , welke een reis door het oosten van Turkije willen maken. De landschappen in het oosten van Turkije zijn mysterieus en zeer gevarieerd, van heuvelachtig tot ruig berggebied. In de winter is Kars een leuke bestemming voor iedereen die houdt van wintersport. Niet ver van de stad ligt een skicentrum met diverse voorzieningen, zoals hotels en restaurants. Een andere trekpleister is het oudste deel van de stad de Citadel. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over de hele stad.


Goedkope last minutes

Triptime helpt u eenvoudig en snel aan de goedkoopste vliegtickets naar Kars. Bepaal zelf wanneer u vertrekt en wij bieden u de goedkoopste aanbiedingen. Voor vragen over of extra hulp bij het boeken van uw last minute vliegtickets naar Kars, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.


Vliegtickets naar Kars

Kars ligt in het noordoosten van Turkije en ligt dichtbij de grens van Armenië en Georgië.  Bij Triptime kunt u vliegtickets naar Kars boeken voor een voordelige prijs! Bij Triptime zult u diverse vluchten met verschillende luchtvaartmaatschappijen vinden voor een goedkope prijs.

 


 

 

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket

Vliegtickets Kars