PERSBERICHT CORONAVIRUS (COVID-19) - Informatie en updates rondom Coronavirus KLIK HIER

Vliegtickets Kars

Verborgen in een natuurlijke bekken aan de oevers van de Kars Cayi, ligt de stad Kars. Zowel in Kars als in de omgeving zijn talrijk bezienswaardigheden te vinden die in het thema staan van de geschiedenis en cultuur van Turkije. Ook in voor de wintersport staat Kars op de kaart. Boek nu je vliegtickets naar Kars en geniet van je vakantie.

Dankzij de Russische époque gebouwen wijkt deze stad af van de standaard Turkse steden. De landschappen in het oosten van Turkije zijn mysterieus en zeer gevarieerd, van heuvelachtig tot ruig berggebied.

Kars is tevens een populair vertrekpunt voor reizigers, die een reis door het oosten van Turkije maken. Triptime biedt verschillende goedkope vliegtickets aan naar Turkije.

 

Kars stad wordt steeds mooier

Een enorme trekpleister is het oudste deel van de stad, de Citadel. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de hele stad. Ooit was Kars één van de lelijkste steden van Turkije, maar in de afgelopen decennia is de stad steeds mooier geworden. De omgeving is overigens erg bijzonder.

De ruïnes van de moskeeën en de verschillende kerken, samen met de kathedraal en de citadel zijn de moeite waard om een trip te maken naar Kars. Alle bezienswaardigheden zijn gelegen binnen de stadsmuren van Kars.

 

Vluchten naar Kars

Goedkope vluchten naar Kars boek je bij Triptime. Je vliegt met Turkish Airlines of Pegasus Airlines. Vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel vlieg je eerst naar Istanbul waar je vervolgens overstapt op een directe vlucht naar Kars.

De stad beschikt tevens over een eigen vliegveld en de reis, inclusief één overstap, duurt ongeveer 8 uur. Uiteraard afhankelijk of je een rechtstreekse aansluiting hebt vanaf het vliegveld Istanbul.

Vluchten naar Kars boek je makkelijk en snel bij Triptime. Gebruik daarvoor de filters op onze website om de beste vluchten te vinden en boek direct je vliegticket.

 

Wintersport vakantie in Kars

Kars is tevens een favoriete wintersport bestemming. Niet ver van de stad ligt een skicentrum met diverse voorzieningen, zoals hotels en restaurants.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar de goedkoopste vliegtickets Kars, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken namelijk samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt.

Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!