Uw huisdier vervoeren bij Atlasglobal Airlines

Bij Atlasglobal Airlines staat samenwerken hoog in het vaandel. Dat geldt zeker voor alle passagiers. Elke vlucht is een feest. En Atlasglobal wilt graag dat uw hele gezin compleet is. Gaat u op vakantie of lang op reis? Weet dan dat het bij Atlasglobal mogelijk is om uw huisdier mee te nemen aan boord.

Het meenemen van uw huisdier gaat tegenwoordig eenvoudig. Hieronder ziet u precies waaraan u moet voldoen. En zijn de afmetingen te groot voor in de cabine? In het ruim is plek voldoende en wij zorgen ervoor dat uw huisdier met zorg en aandacht wordt vervoerd.

Lees het volgende goed door en twijfelt u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Bij Atlasglobal Airlines mogen huisdieren vervoerd worden in de cabine van het vliegtuig. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: Maximaal 8 Kg , met maximale afmetingen van 45 cm(L) x 35 cm(H) x 23 cm(B). Voldoet u niet aan de criteria voor het vervoeren in de cabine, dan is het uiteraard ook mogelijk om uw huisdier in het ruim te vervoeren. Voor het vervoeren van uw huisdier in het ruim gelden de volgende regels: maximaal 50 kg , afmetingen van 120 cm x 100 cm x 50 cm. De kosten hiervoor kunnen verschillen per bestemming.

Boek uw vlucht met Atlasglobal (klik hier)