Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Online inchecken bij Sunexpress Airlines

Vliegen met SunExpress betekent gemak, comfort en eenvoud. Zoals met het online inchecken. U kunt thuis online inchecken zodat u op de luchthaven niet in een lange rij wachtenden komt te staan.

Online inchecken is heel eenvoudig. Zoek op de website van SunExpress uw vluchtnummer op (zorg dat u uw reserveringsnummer bij de hand heeft). Met een paar simpele clicks bent u ingecheckt.

In uitzonderlijke gevallen is het niet mogelijk om online in te checken. Wij hebben hieronder een aantal situaties voor u opgesomd.
-Bij chartervluchten kunt u niet online inchecken.
-Bij vluchten waar de reisorganisatie haar eigen stoelen inkoopt kunt u niet online inchecken.
-Bij vluchten waarvan het vliegtuigtype (nog) niet bekend is kunt u niet online inchecken.

Let op: print uw boardingpass van SunExpress uit en zorg er voor dat u deze altijd kunt weerleggen gedurende uw reis. Uw boardingpass bevat belangrijke informatie over uw vlucht en wordt gecontroleerd op de luchthaven. Als u online incheckt, levert u uw bagage af bij een bagage drop-off point van SunExpress, nabij de servicedesks op de luchthaven.

Reist u in gezelschap? Dan wilt u waarschijnlijk naast elkaar zitten. Houd hiermee rekening bij het online inchecken! Komt u er niet uit, neem contact met ons op!

Boek uw vlucht met SunExpress (klik hier)