Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Wie is Transavia Airlines

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij (lowcost) welke in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar lang brengt Transavia passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke als prachtige vakantiebestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoort Transavia tot de grootste luchtvaartgroep van Europa. 

Transavia is de nummer 1 budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de nummer 2 airline van Nederland. Transavia is een van meest toegankelijke maatschappijen van Europa, waarbij budget ook écht goed voelt.

Transavia vliegt al sinds 1966 vanuit Nederland naar vakantiebestemmingen. De thuishavens zijn Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Transavia is voor miljoenen vakantiegangers de perfecte maatschappij voor een geslaagde trip naar Turkije.

Om u een lage prijs te kunnen garanderen, werken wij samen met Transavia. We zijn er trots op dat Triptime Vliegtickets Transavia als partner heeft gekozen. Door onze goede en intensieve samenwerking kunnen wij u de goedkoopste vliegtickets aanbieden. Transavia en Triptime Vliegtickets koppelen kwaliteit aan betrouwbaarheid en een lage prijs.