Wie is Transavia

Transavia is een low cost luchtvaartmaatschappij welke in 1965 is opgericht. Naast lijndiensten verzorgt Transavia charters naar zowel zomer- als winterbestemmingen. Zij richten zich met name op landen in Europa en rond de Middellandse Zee, maar ook Dubai is in het programma opgenomen.

In de winter worden tevens vluchten verzorgd naar luchthavens in de Alpen, België en Duitsland. De maatschappij is de Nederlandse marktleider wat betreft de vakantie vliegtickets.

 

Transavia nummer 1 low cost luchtvaartmaatschappij

Al meer dan 50 jaar lang brengt Transavia passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke als prachtige vakantie bestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de Air Franc KLM Groep. Transavia behoort tot de grootste luchtvaartgroep van Europa.

Transavia is de nummer 1 budget luchtvaartmaatschappij en qua grootte de nummer 2 airline van Nederland. Transavia is een van meest toegankelijke maatschappijen van Europa, waarbij budget ook écht goed voelt.

Transavia vliegt al sinds 1966 vanuit Nederland naar vakantiebestemmingen. De thuishavens zijn Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Transavia is voor miljoenen vakantiegangers de perfecte maatschappij voor een geslaagde vakantietrip naar Turkije.

Naast de Nederlandse vestiging kent Transavia de vestiging in Frankrijk van zustermaatschappij Transavia France. De maatschappij staat voor service, gastvrijheid en een betaalbaar vliegticket voor iedereen.

Om jou een lage prijs te kunnen garanderen, werken wij samen met Transavia. We zijn er trots op dat Triptime vliegtickets Transavia als partner heeft gekozen. Door onze goede en intensieve samenwerking kunnen wij u de goedkoopste vliegtickets aanbieden.

 

Vloot van Transavia

De vloot van Transavia bestaat uit ruim 70 vliegtuigen, zowel Boeing 737-700 en Boeing 737-800. Van de laatstgenoemde hebben ze maar liefst 65 stuks.

Een deel van de vloot is uitgerust met het ‘sky interieur’. Dit interieur heeft LED-verlichting dat zorg voor een aangename sfeer tijdens de vlucht. De vliegtuigstoelen zijn gemaakt van E-Leather, die vervolgens voor een hoog reiscomfort zorgen. Daarnaast zorgt dit materiaal ook voor een besparing op brandstof en reinigingskosten.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Transavia.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!