Lastminute Antalya

Lastminute Antalya boeken? Boek nu je vakantie naar het zonovergoten Antalya. Liefhebber van de Turkse Rivièra en je wilt nu echt op vakantie. Een voordelige last minute en je ligt direct onder de Turkse zon. Op onze website vind je de leukste en beste last minute naar Antalya. Triptime het goedkoopst vliegen naar Turkije.

 

Boek je reis naar Antalya

De stad Antalya is een eeuwenoude stad waar veel Nederlanders immers op vakantie gaan. Het is misschien wel de meest populaire bestemming voor Nederlandse toeristen. Antalya heeft ontzettend dan veel te bieden. Vlieg nu naar Antalya en vindt uit waarom het zo geliefd is.

De oude stad aan Egeïsche kust en aan de middellandse zee is een prachtige moderne stad geworden, maar met behoudt van de architectonische wonderen uit de oudheid. Kaleiçi, is vertaald naar het Nederlands de oude stad. Hier kan je in het autovrije centrum flaneren, dineren en ook winkelen.

De indruk die de stad Antalya op je achterlaat, blijft voor altijd in je geheugen staan. Je wilt gewoon iedere keer terug naar deze Turkse vakantiestad. Je komt in een wirwar van kleine straatjes, steegjes met talloze winkels, cafés en restaurants. De oude gebouwen, winkelpanden, thee- en koffiehuizen zijn ware architectonische oudheden. Reizen naar Antalya is daarom voor jong en oud fantastisch.

Op je reis naar stad Antalya wil je ook de Düden Waterfalls bezoeken, één van de beroemdste bezienswaardigheden. Op een kleine 10 kilometer van de stad kan je deze twee watervallen van respectievelijk 28 en 40 meter hoog bewonderen.

 

De haven van Antalya

Eén van de mooiste overblijfselen uit de oudheid is de Romeinse haven, ook wel Antalya Yat Turu genoemd. De oude stadsmuren en de Poort van Hadrianus zijn overgebleven uit de bewogen geschiedenis van de stad Antalya. De hippe wijk waar je met z'n allen op de terrassen geniet van de immens begeerlijke zonsondergang.

 

Poort van Hadrianus

De Poort van Hadrianus, de oudste trekpleister in de stad Antalya. Deze poort werd al in 130 na Christus gebouwd ter ere van een bezoek door de Romeinse keizer Hadrianus aan de stad.

De bijna 2000 oude poort is perfect behouden, omdat deze achter de oude stadsmuren was verborgen. Als je de reis naar Antalya hebt geboekt, dan moet je echt langs de Poort van Hadrianus. Je voelt de magie van 20 eeuwen terug.

 

Veel meer bezienswaardigheden in Antalya

Op je vakantie in Antalya kan je nog veel meer bezienswaardigheden bezoeken, zoals het unieke Antalya museum, waar je tentoonstellingen kan bekijken uit de gehele geschiedenis.

Reis ook eens naar Termessos vlakbij Antalya. Een bezoek aan deze stad uit de oudheid op iets meer dan 1000 meter hoogte is één van de leukste activiteiten buiten Antalya. Maak een indrukwekkende wandeling langs de ruïnes, het gymnasium, de Romeinse baden, het theater, de tempels en natuurlijk ook de stadsmuur.

Het mooie aan Turkije en ook andere landen uit de oudheid is dat er zoveel bewaard is gebleven. Turkije, Griekenland, Italië, Spanje, Libanon, Syrië en natuurlijk ook Egypte hebben zoveel te bieden. Het land Turkije is zo groot met geschiedenis.

 

Uitgaan in Antalya

Ben je jong en wil je vermakelijk uitgaan? De stad Antalya is geliefd bij jongeren, want het uitgaansleven is werkelijk amazing. Bovendien kan je tot de late uurtje genieten van restaurants, discotheken en het nachtleven. Na het stappen een echte Turkse kebab eten en in de ochtend je weer kostelijk vermaken op het strand.

Natuurlijk vermaken alle leeftijden zich in Antalya. Boek al je reis naar Antalya, pak de lastminute Antalya, vier je vakantie, want je hebt het verdiend.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Antalya, kies voor Triptime. Wij bieden jou namelijk de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!