Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Stoel reserveren bij Corendon Airlines

Bij het online inchecken kunt u uw eigen stoel kiezen. Dat is handig als u met vrienden en/of familie reist. Want Corendon Airlines begrijpt dat u graag met uw hele gezelschap bij elkaar wilt zitten. Mensen die extra beenruimte willen of die graag aan de raamzijde willen zitten, adviseren wij eveneens om een stoel te reserveren. De stoelen vooraan en bij de nooduitgang hebben meer beenruimte.

Het is heel eenvoudig om stoelen naast elkaar te reserveren. U kunt dit bij het boeken van de tickets al regelen maar ook tijdens het online inchecken. Met een simpele klik op de muis heeft u uw stoel gereserveerd. Kies op de plattegrond van het vliegtuig de stoelen naar wens.

U kunt een stoel boeken op de voorste rij, bij de nooduitgang, aan het gangpad, bij het raam of in het midden natuurlijk. Het inchecksysteem berekent automatisch de prijs afhankelijk van uw bestemming en of het een directe over overstapvlucht is.

De standaardstoel in het midden, aan het gangpad of aan raamzijde kunt u al reserveren vanaf €5*. Wilt u een stoel reserveren met meer beenruimte? Dan kunt u kiezen uit de voorste rij of nooduitgang stoelen, deze kunt u al reserveren vanaf €20*.

*De kosten van een stoel zijn afhankelijk van het type stoel en de bestemming waar u naartoe vliegt.

Let op! U kunt de rugleuning van de stoelen op de laatste rij en de rij voor de nooduitgang niet naar achteren zetten. Tevens is het reserveren van stoelen alleen mogelijk voordat u gaat inchecken, op de luchthaven bij de check-in balie is het namelijk niet meer mogelijk om stoelen te reserveren.

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket