Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Ordu


Vliegen naar Odru

Wilt u genieten van een heerlijk verblijf aan de Zwarte zee in Turkije? Ordu is de grootste havenstad aan de kust gelegen tussen Samsun en Trabzon. U kunt uw tickets voordelig bij Triptime boeken! Bij het invoeren van uw gewenste vertrekdatum zult u ervaren dat Triptime een vluchten voor u uitzoekt, welke voldoen aan al uw wensen.


Te zien in Ordu

Ordu is voor Turkse normen een relatief kleine stad. Het heeft enkele bezienswaardigheden, zoals de fraaie woningen in het oude stadscentrum en enkele voormalige kerken die hedendaags als moskee worden gebruikt. Andere oude gebouwen zijn onder andere de Yalı Camii, Orta Camii, Efirli Camii en de Eski Pazar Camii met naastgelegen Hamam. Wie houdt van wat meer avontuur is er ook genoeg te beleven in Ordu, het Boztepe park biedt namelijk uitzicht over de stad en is te bereiken met een kabelbaan! Voor iedereen is er wel iets te beleven in Ordu van musea en culturele gebouwen tot avontuurlijke uitjes.


Voordelig vliegen naar Ordu

Met de vliegtickets van Triptime kunt u goedkoop naar Ordu vliegen. Vanuit Nederland, Belgie maar ook Duitsland kunt u snel en voordelig in Ordu aankomen. Zoek uw ticket direct en boek vandaag nog voordelig een vliegticket naar Ordu!Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket

Vliegtickets Ordu