Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Maaltijd aan boord bij Turkish Airlines

Dankzij de service van Turkish Airlines ervaart iedere passagier aan boord bij Turkish Airlines het businessclassgevoel. Het cabinepersoneel is erop getraind u een prettige en ontspannen vlucht te bieden. Daar hoort een goede maaltijd bij. Dankzij de uitgebreide a la carte mogelijkheden is er voor ieder wat wils.

Geniet op uw vlucht met Turkish Airlines van een heerlijke maaltijd. Op de Turkse manier: smaakvol en gevarieerd! Het cabinepersoneel komt bij u langs en vertelt u over de mogelijkheden. Zelf kunt in de kaart in het vakje voor u lezen waaruit u allemaal kunt kiezen. Turkish Airlines biedt verschillende hoofdgerechten. Maar ook hartige tussendoortje, een gevulde sandwich of chocolade voor de lekkere trek. Tijdens alle vluchten kunt u kiezen uit de grote selectie aan (fris-)dranken en alcohol waarover wij beschikken.

Turkish Airlines brengt uiteraard geen extra kosten voor deze service in rekening.

Turkish Airlines maaltijd boeken
Welkom aan boord. Tijd om te ontspannen en u te laten verwennen! De hoogwaardige serviceniveau geldt zeker ook voor de maaltijden aan boord. Boek uw maaltijd vooraf zodat u verzekerd bent van een heerlijk diner tijdens uw vlucht met Turkish Airlines.

Turkish Airlines werkt samen met de beste cateraars in de branche en wij zien er nauwkeurig op toe dat onze maaltijden bereid worden met verse ingrediënten. Want ook voor dineren aan boord bij Turkish Airlines geldt dat wij de beste service bieden.

U boekt uw maaltijd vooraf online. Dit kunt u doen tijdens het proces van het reserveren van uw tickets. Maar het kan ook tijdens het online inchecken. Wij hebben een groot aanbod en houden met onze menukeuze rekening met specifieke wensen van onze passagiers.

Turkish Airlines serveert op iedere vlucht verschillende hoofdgerechten. U kunt gratis kiezen uit vlees of vegetarisch. Turkish Airlines brengt uiteraard geen extra kosten in rekening voor een maaltijd. Wilt u één extra maaltijd, vraag er om bij ons cabinepersoneel. Als er nog een maaltijd over is, dan bieden wij dit u graag kosteloos aan.

Boek uw vlucht met Turkish Airlines (klik hier)