Turkish Airlines maaltijd aan boord

Turkish Airlines biedt tijdens alle vluchten een à-la-carteservice aan. Tegen betaling kan je van de menukaart iets bestellen. Het cabine personeel komt met een kar langs waarna je iets kan bestellen uit het uitgebreide assortiment van koude/warme snacks en koude/warme dranken, zoals koffie, thee en frisdrank.

Turkish Airlines heeft een extra service, ze serveren namelijk ook complete maaltijden volgens het Flying Chef concept.** Deze kan je tijdens de vlucht bestellen, indien voorradig.

Wij adviseren daarom om de maaltijden van tevoren al te reserveren. Dit kan tot 24 uur voor vertrek. Je bent dan gegarandeerd van een lekker maaltijd tijdens je vlucht naar Turkije of terug.

Het assortiment van menukaart staat vermeld op de kaart, welke je vervolgens in het vakje van de stoel voor je aantreft. Afhankelijk van hoe lang de vlucht duurt en de bestemming is, krijg je van Turkish Airlines altijd gratis iets te drinken en ook wat te eten.

Bij korte vluchten worden geen uitgebreide maaltijden geserveerd. Wel zijn er lekker andere lekkere dingen waar je uit kan kiezen. Bijvoorbeeld een lekker belegd broodje, warme snacks, zoute versnaperingen, diverse soorten (non) alcoholische dranken en warme dranken, zoals een heerlijk kopje Turkse thee.

Vliegen met Turkish Airlines is een beleving van kwaliteit, zo ook met heerlijk eten. Het is van een hoge kwaliteit.

 

De verschillende maaltijden in de drie klassen

Turkish Airlines onderscheidt drie klassen, namelijk Business Class, Comfort Class en Economy Class.

Economy Class passagiers kunnen genieten van diverse verse maaltijden uit de Turkse keuken en de wereldkeuken. Bovendien heb je in de nieuwe B777-300 en A330-300 vluchten beschikking over ruime stoelen en een USB- en stroomaansluiting.

Hou je van wat meer luxe, dan kies je voor Comfort Class, deze is alleen beschikbaar op de B777-300 vliegtuigen. Hier krijg je een uitgebreider menu ten opzichte van de Economy Class met onder meer verse salades, dessert, fruit en een selectie kazen. Daarnaast heb je meer zitruimte.

Business Class reizen betekent kwaliteitsmaaltijden die in de lucht bereid worden volgens het 'Flying Chef' concept. Je krijgt onder meer een rijke selectie van hors d ‘oeuvres, gevolgd door soep en een keuze uit diverse hoofdgerechten voor intercontinentale vluchten. Ook de stoel biedt een stuk extra luxe, deze kan worden omgetoverd tot een 188 cm lange slaapruimte voor goed slaapcomfort.

 

Betaal mogelijkheden voor eten en drinken

Aan boord van Turkish Airlines kan je cash of tevens met creditcard betalen, zoals Mastercard en Visa. Wanneer je in contanten betaalt, stelt het cabinepersoneel het op prijs als je dit gepast doet.

Wanneer je van tevoren je maaltijd reserveert, wordt dat berekend bij je ticketprijs*.

 

Dieet maaltijden reserveren

Bij Turkish Airlines kan je ook speciale dieet maaltijden van te voren reserveren**. Dit kan tot 24 uur voor vertrek.

Je kan kiezen uit vegetarische, lactose vrije, gluten vrije en maaltijden die geschikt zijn diabetici. Maar ook maaltijden voor kinderen. Al het eten is bereid met verse ingrediënten en is uiteraard rekening gehouden met de islamitische eetgewoonten.

Je kan ook zelf eten en drinken meenemen. Op de luchthaven kan je, na de douane controle, in de winkeltjes iets kopen. Dit kan je tijdens de vlucht nuttigen.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Turkish Airlines.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!

 

* De genoemde prijzen kunnen door de luchtvaartmaatschappij tussentijds en periodiek (winter/zomer) worden gewijzigd.
Daarnaast kan er per bestemming een afwijkend tarief van toepassing zijn.
Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

** Online inchecken, bagage inchecken, maaltijd reserveren en stoel reserveren is niet op alle vluchten mogelijk of er zijn afwijkende voorwaarden en tarieven van toepassing.
Dit kan verschillende redenen hebben, zoals:
- Het kan een chartervlucht zijn.
- Het type toestel is nog niet bekend.
- Het vluchtschema zal hoogstwaarschijnlijk gewijzigd worden.