Pegasus Airlines maaltijd aan boord

Pegasus Airlines biedt tijdens alle vluchten een à-la-carteservice aan. Tegen betaling kan je van de Pegasus Cafe menukaart iets bestellen. Het cabine personeel komt met een kar langs waarna je iets kan bestellen uit het uitgebreide assortiment van koude/warme snacks en koude/warme dranken, zoals koffie, thee en frisdrank.

Pegasus Airlines serveert tevens complete maaltijden.** Zoals sushi, ravioli, pasta en maaltijd salades. Deze kan je tijdens de vlucht bestellen, indien voorradig. Wij adviseren daarom om de maaltijd van tevoren al te reserveren. Dit kan tot 24 uur voor vertrek. Dan ben je gegarandeerd van een lekker maaltijd tijdens je vlucht naar Turkije of terug.

Het assortiment van de a la carte service staat vermeld op de kaart, welke je vervolgens in het vakje van de stoel voor je aantreft. Tevens staan hier de prijzen bij aangegeven. Prijzen variëren van een simpele snack van een paar euro tot een maaltijd van 18 euro*.

Vliegen met Pegasus Airlines is een beleving van kwaliteit, zo ook met het eten en drinken. Het is van een hoge standaard.

 

Betaal mogelijkheden voor eten en drinken

Aan boord van Pegasus Airlines kan je cash of tevens met creditcard betalen. Wanneer je in contanten betaalt, stelt het cabinepersoneel het op prijs als je dit gepast doet.

Wanneer je van tevoren je maaltijd reserveert, wordt dat berekend bij je ticketprijs.

 

Speciale dieet maaltijden

Wanneer je een speciaal dieet volgt, kan je Pegasus Airlines ook terecht. Ze hebben speciale maaltijden voor diabetische, koosjer, laag zoutgehalte, lactose vrij, lage calorieën, gluten vrij, laag vetgehalte, noten vrij en vegetarische.

Heb je iets te vieren? Dan kun je een Celebration Cake bestellen.

 

Pegasuspakketten met extra diensten

Pegasus Airlines maakt gebruik van extra pakketten waarmee je extra diensten afneemt. Zoals bagage, maaltijd en gratis stoelreservering. De kosten van de diverse pakketten wordt aangegeven tijdens het boekingsproces. De verschillende pakketten die je apart kan boeken bij Pegasus Airlines zijn als volgt:

Basic
Vliegticket + 8 kg handbagage

Essential
Vliegticket + 8 kg handbagage
20 kg ruimbagage voor internationale vluchten (en 15 kg voor binnenlandse vluchten)

Advantage
Vliegticket + 8 kg handbagage
20 kg ruimbagage internationale en binnenlandse vluchten
+ gratis stoelreservering
+ gratis sandwich
+ fly & watch (entertainment pakket, met o.a. films, series en games).

Business flex
Vliegticket + 12 kg handbagage
20 kg ruimbagage voor internationale vluchten (en 15 kg voor binnenlandse vluchten)
+ gratis stoelreservering XL
+ gratis sandwich
+ fly & watch (entertainment pakket, met o.a. films, series en games)
+ wijzigen en zonder kosten annuleren vlucht voor 2 uur voor vertrek.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook Pegasus Airlines.

Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!

 

* De genoemde prijzen kunnen door de luchtvaartmaatschappij tussentijds en periodiek (winter/zomer) worden gewijzigd.
Daarnaast kan er per bestemming een afwijkend tarief van toepassing zijn.
Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

** Online inchecken, bagage inchecken, maaltijd reserveren en stoel reserveren is niet op alle vluchten mogelijk of er zijn afwijkende voorwaarden en tarieven van toepassing.

Dit kan verschillende redenen hebben.
- Het kan een chartervlucht zijn.
- Het type toestel is nog niet bekend.
- Het vluchtschema zal hoogstwaarschijnlijk gewijzigd worden.