Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Amasya


Vliegen naar Amasya

Wilt u goedkoop vliegen naar Amasya? Triptime helpt u hier graag bij! U kiest de datum en wij zoeken de beste opties voor u uit. U heeft de keuze uit verschillende luchtvaartmaatschappijen.

 

Welkom!

De stad is gelegen in een groene vallei. De locatie van de steile vallei maakt dat dit gebied al zeer lang bewoond wordt. De stad is opgesplitst in de noord- en zuidkant, dit komt door de rivier Yeşilırmak. Ten noorden van de rivier zult u rijen van Ottomaanse huizen zien. In het zuiden probeert het modernere Turkije door te gaan met de naar buiten gerichte ode aan de opeenvolging van rijken die regeerden in de vallei. Rond 330 voor christus was Amasya de hoofdstad van het Pontische koninkrijk uit deze tijd stammen de graven van de Pontische koningen, welke boven de stad in de steile rotswand zijn uitgegraven. Deze graven zijn zeker een bezoek waard wanneer u in Amasya bent.

 

Voordelig vliegen naar Amasya

Boekt u uw ticket bij Triptime? Dan kunt u profiteren van de goede aanbiedingen. Triptime biedt u tevens ook de mogelijkheid om tijdens uw boeking vooraf bagage bij te kopen. Mocht u nog twijfel over uw bagage kunt u altijd nog na het boeken van uw vliegtickets telefonisch contact opnemen om achteraf bagage bij te kopen. Zo heeft u altijd genoeg ruimte!

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket