Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Stoel reserveren bij Sunexpress Airlines

Mensen die graag wat extra beenruimte willen, kunnen bij SunExpress vooraf een stoel reserveren. Reist u met kinderen of in gezelschap en wilt u ervan verzekerd zijn dat u bij elkaar zit? Ook dat kan. Bij SunExpress heeft u die mogelijkheid. Het is wel zaak dat u dit vooraf aangeeft door stoelen naast elkaar te reserveren. Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat u tijdens het inchecken op de luchthaven stoelen krijgt toegewezen die verspreid zijn over het vliegtuig.

SunExpress bıedt al haar stoelen aan op basis van ‘wie het eerst komt’. Dus wilt u aan het raam zitten, achterin het vliegtuig of juist op de eerste rij? Reserveer dan nu uw stoel(en).

U kunt uw stoelen eenvoudig online reserveren. Dit kan tijdens het online inchecken of al tijdens het boekingsproces van uw vliegtickets. Op de plattegrond van het vliegtuig kiest u de stoel(-en) van uw keuze uit. Zorg ervoor dat u uw stoelen gereserveerd heeft voordat u het online inchecken afrondt!

Heeft u niet direct bij SunExpress geboekt maar bij een reisorganisatie? Geen probleem. Ook dan kunt u stoelen bij ons reserveren. Surf naar deze webpagina klik hier en kies het tablad 'Tour operator bookings'. Volg de stappen zoals vermeld op de pagina en reserveer uw stoel.

U kunt een stoel boeken op de voorste rij, bij de nooduitgang, aan het gangpad of bij het raam. Ons inchecksysteem berekent automatisch de prijs afhankelijk van uw bestemming en of het een directe over overstapvlucht is.

In uitzonderlijke gevallen is het niet mogelijk om een stoel te reserveren. Wij hebben hieronder een aantal situaties voor u opgesomd.
-Bij chartervluchten kunt u niet een stoel te reserveren.
-Bij vluchten waar de reisorganisatie haar eigen stoelen inkoopt kunt u niet een stoel te reserveren.
-Bij vluchten waarvan het vliegtuigtype (nog) niet bekend is kunt u niet een stoel te reserveren.


Boek uw vlucht met SunExpress (klik hier)