Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Maaltijd aan boord bij Sunexpress Airlines

Tijdens de vlucht is aan alles gedacht. De on-board cateringservice van SunExpress kent een breed assortiment. SunExpress serveert gedurende uw reis complete maaltijden, warme of koude snacks en heeft een gevarieerd aanbod dranken.

Heeft u geen maaltijd vooraf gereserveerd, dan kunt u er een bestellen bij het cabinepersoneel. U heeft de keuze uit diverse gerechten. Ook aan de kleine trek is gedacht. Zoutjes, zoetigheden en broodjes, er is voor ieder wat wils.

Aan boord dineren heeft veel voordelen. U bespaart tijd, u kunt in alle rust genieten van uw maaltijd en u vervolgt uw reis met een prettig en voldaan gevoel. Wel adviseren wij om uw maaltijd vooraf te boeken. U bent er dan van verzekerd dat de maaltijd van uw keuze nog voorradig is.

U kunt bij het cabinepersoneel betalen met uw creditcard of in contante.

SunExpress maaltijd boeken ben je verzekerd van een lekkere maaltijd.

SunExpress laat niemand met een lege maag van boord gaan. De cateringservice zorgt voor heerlijke verse maaltijden, snacks en diverse dranken.

Uw maaltijd kunt u het beste vooraf reserveren. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u de maaltijd van uw keuze krijgt. SunExpress heeft een gevarieerd aanbod en serveert u heerlijke, verse gerechten! Vlees, of vis of vegetarisch. Of gewoon een lekker broodje of een warme snack.

U kunt uw maaltijd(en) vooraf eenvoudig via de website van SunExpress boeken. U heeft dan gegarandeerd de maaltijd van uw keuze. Passagiers die hun maaltijd vooraf geboekt hebben, krijgen voorrang tijdens de on-board service. Zeker voor passagiers met speciale wensen is het boeken van een maaltijd aan te bevelen.

SunExpress serveert verschillende hoofdgerechten. U kunt kiezen uit een menu met Köfte, kip of pasta . De kosten variëren van 10 euro tot 20 euro.

In uitzonderlijke gevallen is het niet mogelijk om vooraf een maaltijd te boeken. Wij hebben hieronder een aantal situaties voor u opgesomd.
-Bij chartervluchten kunt u niet vooraf een maaltijd te boeken.
-Bij vluchten waar de reisorganisatie haar eigen stoelen inkoopt kunt u niet vooraf een maaltijd te boeken.
-Bij vluchten waarvan het vliegtuigtype (nog) niet bekend is kunt u niet vooraf een maaltijd te boeken.


Boek uw vlucht met SunExpress (klik hier)