Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Uw huisdier vervoeren bij Turkish Airlines

Aan boord van alle toestellen van Turkish Airlines kunt u uw huisdier meenemen. Hiervoor gelden speciale afmetingen. Check deze goed. In voorkomende gevallen is er in de cabine plaats voor uw huisdier. Wordt er niet voldaan aan de afmetingen, dan kan uw huisdier mee in het ruim van het vliegtuig. Het spreekt voor zich dat Turkish Airlines goed let op reizende huisdieren. Turkish Airlines vervoert huisdieren met de grootst mogelijke zorg.

Het meenemen van uw huisdier is niet moeilijk. Hieronder ziet u precies waaraan u moet voldoen. Bij twijfel neemt u contact met ons op. Dan vertellen wij exact hoe de procedure werkt.

Bij Turkish Airlines mogen huisdieren vervoerd worden in de cabine van het vliegtuig. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: Maximaal 8 kg , met maximale afmetingen van 23 cm x 40 cm x 55 cm. Voldoet u niet aan de criteria voor het vervoeren in de cabine, dan is het uiteraard ook mogelijk om uw huisdier in het ruim te vervoeren. Voor het vervoeren van uw huisdier in het ruim gelden de volgende regels: maximaal 50 kg , afmetingen van 120 cm x 100 cm x 50 cm. De kosten hiervoor kunnen verschillen per bestemming.

Boek uw vlucht met Turkish Airlines (klik hier)


Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket