Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Dalaman

11-3-20202134YCPR9196YC.jpg
Strategisch vliegveld

Dalaman vliegveld ligt ongeveer 6 km van het centrum van Dalaman.

Dalaman Airport is een internationale luchthaven en een van de drie portie zuid-west Turkije, de andere zijn Milas-Bodrum Airport en Antalya Airport. Het heeft twee terminals: de oude aansluiting wordt gebruikt voor binnenlandse vluchten en de nieuwe terminal voor internationale vluchten. De luchthaven bedient de omliggende toeristische gebieden en de omgeving van Dalaman.

Vliegen naar Dalaman vanaf Amsterdam of Brussel duurt ca. 3,5 uur. De luchthaven van Dalaman is Mugla Dalaman. Er vliegen gedurende het hoogseizoen meerdere airlines naar Dalaman, al dan niet met tussenstop elders in Turkije.

Het Köycegiz Gölü, ten noordwesten van Dalaman, is een lagune die reeds ver voor de Oudheid van de zee werd afgegrendeld door de vorming van een rij zandduinen en de moerassige delta van het riviertje de Dalyan. Aan de noordrand van het meer ligt het verblijfplaatsje Köycegiz, langs de weg van Dalaman naar Mugla. 


Aan de oevers van het meer zijn op veel plaatsen grote moerassige gebieden te vinden met amberbomen. Deze bomen, die 15 m hoog kunnen worden, leveren een hars die wordt gebruikt voor medicinale doeleinden en in parfums. Het meer is één van de weinige vindplaatsen ter wereld van de amberboom.

Vlakbij Dalaman in Sultaniye vind je thermaalbaden. Deze bevatten geneeskrachtig water en hebben een temperatuur van maar liefst 40 graden. Heerlijk om een middag tijdens je vakantie in te ontspannen!

Veel toeristen komen vakantie vieren in dit prachtige deel van Turkije. De omgeving van Dalaman biedt veel mooie bezienswaardigheden op het gebied van natuur en cultuur. Met de ontwikkeling van vakantiedorpjes in Sarıgerme en golfbanen die binnenkort geopend worden, is Dalaman op weg een favoriete bestemming voor toeristen te worden.

 

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket