Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Nevsehir


Over Nevşehir

Nevşehir is gelegen tussen Konya en Kayseri (1 uur rijden). Nevşehir heeft een fort op een heuvel, een prachtig groot museum en het belangrijkste busstation van Cappadocië. Niet zo heel lang geleden in 2014 werd een immense ondergrondse stad ontdekt onder het fort op de heuveltop. Tip: probeer de ingang van de grot direct te bereiken wanneer deze wordt geopend (meestal rond 09:00uur) om de drukte van de bus tours te vermijden. Wanneer u opzoek bent naa een avontuurlijk verblijf bent u in Nevşehir ook aan het juiste adres. U kunt paardrijden tussen de vallei, quad safari tour en het prachtige vulkanische landschap van dichtbij bewonderen of een luchtballonvaart maken over de aardpiramides.


Vliegen naar Nevşehir

Denkt u erover na om een vliegticket te boeken naar Nevşehir? Bij Triptime kunt u uw vliegtickets tegen de laagste prijsgarantie boeken. Wanneer u uw vliegticket bij Triptime boekt kunt u gebruikmaken van de extra service, kunt u bij Triptime een visum aanvragen.

 

Goedkoop vliegen naar Nevşehir

Triptime biedt u graag de beste service aan. Boekt u uw vliegticket naar Nevşehir bij Tripitme, dan houdt u geld over om te besteden tijdens uw verblijf in Nevşehir aan bijvoorbeeld een van de leuke uitjes! Vanuit Nederland, België of Duitsland kunt u binnen enkele uren in Nevşehir zijn.

 


Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket