Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegen naar hoofdstad Ankara

vliegen naar ankara


Voordelig vliegen naar Ankara? Triptime zet de voordeligste vluchten voor u op een rij. Wij brengen u binnen enkele uren naar de op één na grootste stad van Turkije.

Uw bestemming

Ankara is de hoofdstad van Turkije en heeft op vele manieren iets te bieden. Dagelijks vliegen vele toeristen naar Ankara om te genieten van de interessante bouwwerken, de vele musea en het oude centrum met leuke winkeltjes. De winkeltjes bevinden zich in het citadel, een vesting waar u ook verschillende historische gebouwen aantreft.

In Ankara is het in de zomer gemiddeld rond de 30°. Wanneer u ervoor kiest om naar Ankara te vliegen raden wij u aan ook een kijkje te nemen bij de Zuil van Julianus, de tempel van Augustus, en de hoogste toren van de stad: de Atakule toren.

Met Triptime naar Ankara

Triptime geeft u een overzicht van de voordeligste vluchten naar Ankara. Vliegen was nog nooit zo voordelig. Kies zelf uw vertrek- en retourdatum en wij helpen u aan de goedkoopste vluchten. U kunt direct boeken!

Vragen over vliegen naar Ankara? U kunt altijd contact met ons opnemen met behulp van het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar +31 (0)75 8200 115.


Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket