Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Erzurum


Beleef Erzurum

Erzurum is de grootste stad van de turkse regio Oost-Anatolië. Erzurum ligt ongeveer 190 km ten oosten van Erzincan. De stad heeft lange koude winters dus perfect voor wintersport liefhebbers! Bij Erzurum ligt de skischans Kiremitliktepe, in 2014 zijn 5 schansen herbouwd. Mount Palandoken is een 3200 meter hoge berg met uitstekende ski-omstandigheden. Er is een kabelbaan helemaal naar de top. De Noord-piste is een mix van zwart rood en blauw.

Mocht u niet zo ’n fan zijn van wintersport is er voor ook genoeg te beleven in Erzurum. Twin Minaret Madrasa is een oud historisch monument en zeker een bezoek waard. Goed voor gezinnen met kinderen. Hoewel veel mensen Tortum watervalbezoeken om de waterval is er nog veel meer prachtigs te ontdekken in de omgeving. Het gebied is een van de geoparken in Turkije, u kunt er wel 7 meren vinden!

 

Vliegen naar Erzurum

 Triptime biedt u de voordeligste vliegtickets naar Erzurum. Geef aan wanneer u wilt gaan en wij zetten de goedkoopste vluchten op een rij. Heeft u hulp nodig bij het boeken van uw vliegtickets naar Erzurum? U kunt ons zowel telefonisch op +31 (0)75 8200 115, als via het contactformulier bereiken.

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket

Vliegtickets Erzurum