PERSBERICHT CORONAVIRUS (COVID-19) - Informatie en updates rondom Coronavirus KLIK HIER

Vliegtickets Kastamonu

Vliegtickets naar Kastamonu brengen je naar het Toscane van Turkije. Door de landschappelijk schoonheid wordt deze provincie met haar gelijknamige stad zo genoemd. Ook voor cultuurliefhebber van architectuur zijn er volop redenen om deze provincie te bezoeken.

Je treft hier wonderschone historische gebouwen aan, zoals het stadhuis en het plein Nasrallah Meydani. Triptime biedt verschillende goedkope vliegtickets aan naar Turkije.

De stad Kastamonu is gelegen aan de Zwarte Zee tussen Samsun en Zonguldak. In de stad tref je onder andere historische moskeeën aan uit de 12 en 15e eeuw. Breng ook een bezoek aan de prachtige graftombe uit de 16e eeuw.

 

Omgeving van Kastamonu

In de omgeving van de stad Kastamonu zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden, zoals het kleine dorpje Kasaba met een bijzondere Seltsjoekse houten bos moskee uit 1366.

Het houten interieur en plafond zijn uitbundig gedecoreerd met houtsnijwerk. De bloedrood geschilderde geometrische en bloem motieven zijn opvallend goed onderhouden.

Bezoek het natuurpark met de waterval van Ilica Selalesi. Het landschap om de waterval en het bijbehorende meertje is een schoonheid van natuur te noemen.

 

Vliegen naar Kastamonu

Vliegtickets naar Kastamonu boek je bij Triptime. Er zijn geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland, België of Duitsland. Je maakt altijd één tussenstop, meestal in Istanbul. Vanuit deze grote luchthaven, heb je een directe vlucht naar het vliegveld van Kastamonu.

In totaal duurt de reis, inclusief de tussenstop, ongeveer 12 uur.

Vluchten naar Kastamonu boek je makkelijk en snel bij Triptime. Gebruik de filters op onze website om jouw beste deal voor je ticket te vinden en boek direct je vakantie naar het Toscane van Turkije, namelijk Kastamonu.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets Kastamonu, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!