Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Istanbul

Vliegtickets Istanbul 

Een vliegticket Istanbul is zo geboekt bij Triptime. U kiest uw vertrekdatum naar deze prachtige metropool en u krijgt direct de meest voor de hand liggende keuzes te zien. En als de precieze vertrekdatum voor u van minder belang, krijgt u misschien wel een aanbod voorgeschoteld dat u niet kunt afslaan. Zoek daarom nu naar de meest geschikte vlucht naar Istanbul bij Triptime.

Historie Istanbul

Istanbul is de schakelstad tussen het Europese en Aziatische deel van Turkije. Istanbul ligt noordwesten van Turkije bij de zee van Marmara.
Door de rijke geschiedenis van Istanbul zijn er tal van bezienswaardigheden uit de oudheid en enkele tientallen kerken, synagogen en vele moskeeën.

Modern en ouderwets gaan dus perfect samen hand in hand in Istanbul.
Deze wereldstad staat op de lijst van steden die je bezocht moet hebben. De prijs van een vlucht naar Istanbul kan de reden niet zijn om het niet te doen.

Het klimaat in Istanbul zorgt ervoor dat het een jaar rond goed verblijven is in deze metropool.


Vlucht naar Istanbul bij Triptime

Het daadkrachtige en ervaren team van triptime zijn experts in de reisbranche met als specialiteit Turkije. Door de ervaring weten wij de juiste weg te vinden in de wirwar van vliegtickets en vliegmaatschappijen.

Het ontbreken van tussenhandelaren levert Triptime een voordeel op. Wij berekenen dit voordeel direct door aan u zodat u minder voor uw vlucht naar Istanbul betaald.

Triptime is een betrouwbaar en goed reisbureau dat een goede service en hoge kwaliteit levert.

 

Vliegticket Istanbul interessant voor uw budget

Istanbul is een grote stad met een dynamiek die heel aanstekelijk is. Modern en ouderwets gaan in Istanbul hand in hand. Met een wonderlijke mix van Europese- en Aziatische culturen. Een metropool die je minstens eens in je leven moet hebben bezocht. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want een vlucht Istanbul is voor ieder vakantiebudget haalbaar via Triptime.

Triptime is een jong en daadkrachtig bedrijf met geroutineerde experts in de reisbranche. Wij weten de weg in de ingewikkelde wereld van vliegtickets en bieden u daardoor veel voordeel. Maar ook vergeten we niet u alle reisinformatie op een prettige manier te presenteren. Over het land waar u heen gaat en over de regio en de stad. 

Een vlucht naar Istanbul is snel geboekt bij Triptime. Door een overzichtelijke weergave van alle mogelijkheden qua vluchten kunt u helemaal zelf uw vlucht naar Istanbul kiezen.

Boek dus uw vliegtickets Istanbul bij een betrouwbaar reisorganisatie met goede service. Ga nu naar Triptime.nl.


 

Istanbul, de stad van cultuur en historie.

Ook wel bekend als de dief van vele harten.

Deze stad kenmerkt zich met een veelzijdigheid aan bezienswaardigheden van historische monumenten tot de modernste trekpleisters, voor ieder wat wils.

Een bezoek aan Istanbul is een must als je van stedentrips houd. Nadat je dit prachtige metropool hebt bezocht is er beslist een vervolg. De Bazaars, het nachtleven, de Moskeeën en de onuitputtelijke spontane en warme sfeer op de straten zijn echt om mee te maken. Dan hebben we het nog niet gehad over de Turkse keuken. Een uitgebreid lunch, in de middag Turkse snacks of een culinaire diner in een luxe restaurant aan de Bosphorus. Al met al een kleine opsomming van wat je mee zou moeten krijgen van Istanbul.

Istanbul bezoeken met een goedkope vliegticket, die boek je bij Triptime.nl

Wij bieden (lastminute) voordelige vliegtickets aan naar Istanbul Sabiha Gokcen Airport met de luchtvaartmaatschappij Transavia en Pegasus Airlines. Bij vluchten met Transavia heeft u recht op 20 kg per persoon aan ruimbagage en 5 kg per persoon aan handbagage, dit is inbegrepen in de prijs.

 

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket