Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Uw huisdier vervoeren bij Sunexpress Airlines

Met elkaar reizen kan bij SunExpress. Bij SunExpress mag ook uw huisdier mee aan boord van het vliegtuig. Dat gaat tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan vroeger. Niet voor niets constateren wij dat steeds meer mensen gebruik maken van de mogelijkheid hun huisdier mee te nemen in het vliegtuig.

Bij SunExpress weten ze dat u het liefst uw huisdier meeneemt in de cabine van het vliegtuig. Daarop is SunExpress ingericht en het cabinepersoneel weet precies wat het te doen staat. Check hieronder wel de exacte afmetingen waaraan u moet voldoen. Indien het vervoer van uw huisdier in de cabine niet mogelijk is, kunt u ervoor kiezen uw huisdier in het ruim te vervoeren. Er is dus altijd plek voor uw huisdier zodat u op uw bestemming ook echt met elkaar bent!

SunExpress vervoert huisdieren zowel in het ruim als in de cabine. Wilt u uw huisdier in de cabine meenemen, dan zijn dit de voorwaarden waaraan moet worden voldaan: maximaal 8 kg , met maximale afmetingen van 55 cm x 40 cm x 23 cm. De kosten hiervoor bedragen voor een internationale vlucht enkele reis zonder overstap 30 euro. Voor het vervoeren van uw huisdier in het ruim gelden de volgende regels: maximaal 50 kg , afmetingen van 120 cm x 100 cm x 50 cm. Hiervoor bedragen de kosten voor een internationale vlucht enkele reis zonder overstap 75 euro.

Let op, doe de aanvraag voor het vervoeren van een huisdier wel tijdig. Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Boek uw vlucht met SunExpress (klik hier)