Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Vliegtickets naar Malatya


Ontdek Malatya

Malatya is gelegen in een bergachtig gebied tegen de Taurus aan en ligt ten oosten van Kayseri. Het gebied rondom de stad is het best bekend van de abrikozengaarden, da abrikozen uit Malatya op de traditionele wijze zon gedroogd. Malatya heeft een continentaal klimaat met warme, droge zomers en koude, sneeuwrijke winters. Wanneer u in de zomer in Malatya bent raden wij u aan om Levent Canyon te bezoeken. Het uitkijkpunt boven de vallei biedt een prachtig uitzicht en is een plek om te genieten van Turkse thee of een kopje koffie. Orduzu Cinar Selalesi is een park in Malatya, het park is erg leuk om uit te rusten, de dierentuin of het café in het park te bezoeken. Het is prachtig en speciaal gemaakt voor gezinnen met kinderen.


Vliegen naar Malatya

Wilt u afreizen naar Malatya dan bent u bij Triptime aan het juiste adres. Onze zoekmachine vergelijkt alle mogelijkheden voor uw vliegtickets naar Malatya vanaf Amsterdam. Ook kunt u een andere vertrekluchthaven instellen, zoals in bijvoorbeeld België of Duitsland. In een duidelijk overzicht worden alle vluchttijden en vliegticket prijzen richting Malatya weergegeven. Bij Triptime zult u zien wat laagste prijsgarantie inhoud!


Triptime biedt u de voordeligste vliegtickets naar Malatya. Heeft u hulp nodig bij het boeken van uw vliegtickets naar Malatya? U kunt ons zowel telefonisch op +31 (0)75 8200 115, als per email te bereiken op klantenservice@triptime.nl

 

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket