Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Wie is Sunexpress Airlines

SunExpress is gespecialiseerd in vluchten naar de Turkse zon. SunExpress vliegt dagelijks vanuit heel Europa naar vele zonnige bestemmingen aan de Turkse Riviera.

SunExpress is een Turkse luchtvaartmaatschappij. SunExpress is opgericht als een samenwerking tussen Turkish Airlines en de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa. Twee gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen die besloten in te spelen op de steeds grotere vraag naar reizen naar de prachtige Turkse kust.

Inmiddels heeft SunExpress al bijna dertig jaar ervaring. Wat begon met een eenvoudige pendeldienst tussen Frankfurt en Antalya, is uitgegroeid tot een volwaardige vliegtuigmaatschappij. De moderne vloten van ruim vijftig toestellen vervoeren per jaar meer dan 7.000.000 passagiers.

SunExpress is voor miljoenen vakantiegangers de perfecte maatschappij voor een geslaagde trip naar Turkije.

SunExpress opereert vanuit de standplaats Antalya Airport, in het schitterende Antalya. Wist u dat SunExpress rechtstreeks vanaf Schiphol en vele andere Europese bestemmingen naar Antalya vliegt?

SunExpress heeft uiteraard veel meer bestemmingen. Check op onze ticketgenerator waar SunExpress u allemaal naartoe kan vervoeren. En dat voor de laagst mogelijke tarieven!

Om u een lage prijs te kunnen garanderen, werken wij nauw samen met SunExpress. We zijn er trots op dat Triptime Vliegtickets SunExpress als partner heeft gekozen. Door onze goede en intensieve samenwerking kunnen wij u de goedkoopste vliegtickets aanbieden. SunExpress en Triptime Vliegtickets koppelen kwaliteit aan betrouwbaarheid en een lage prijs. Samen maken we ons sterk voor u!

Boek uw vlucht met SunExpress (klik hier)