Turkish Airlines contact

Contact Turkish Airlines

 

Contact leggen met Turkish Airlines kan op verschillende manieren. Per e-mail, telefonisch en zelfs met een video call. Turkish Airlines probeert constant haar prestaties te verbeteren als het gaat om het bieden van comfort en kwaliteit aan haar passagiers.

 

Turkish Airlines hecht er belang aan om haar passagiers toegang te geven tot alle informatie die je nodig hebt over jouw vlucht of andere diensten van de luchtvaartmaatschappij. Heb je vragen over de airline dan kan je contact leggen met Triptime of met de Turkish Airlines customer service.

 

Turkish Airlines vliegticket

 

Een vliegticket Turkish Airlines boek je bij jouw betrouwbare partner Triptime. Of je nu naar Istanbul, Bodrum of een ander heerlijk resort wilt in Turkije, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het boeken van jouw goedkope vliegticket. Neem contact met ons op.

 

Wij bieden ook vliegtickets van Turkish Airlines aan, welke de nationale luchtvaartmaatschappij is van Turkije. Jaarlijks vervoeren zij miljoenen passagiers naar bestemmingen over de hele wereld. In Nederland vertrekken de vluchten van Turkish Airlines vanuit Amsterdam en periodiek ook uit Rotterdam.

 

Particulieren en zakelijke reizigers

 

Turkish Airlines is een grote vliegmaatschappij die zowel de particulieren als de zakelijke reizigers markt bediend. Een heerlijke vakantie naar de zon overgoten Turkse Rivièra of een zakelijke trip naar Ankara. Turkish Airlines staat voor iedereen klaar.

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Turkish Airlines dan kan je uiteraard contact met ze opnemen. Je kan telefonisch contact leggen of via de website contact met Turkish Airlines opnemen.

 

Informatie Turkish Airlines

 

Voor vragen over bagage, maaltijd aan boord, online inchecken, huisdieren mee op reis, stoel reserveren of vliegtickets kan je uiteraard ook bij Triptime terecht. De belangrijkste informatie hebben wij al voor je uitgezocht en op onze website weergegeven.

 

Mocht je alsnog vragen hebben, meer informatie willen of een klacht indienen dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij. Let op, dat ze vaak geen Nederlands spreken. In het Turks of Engels kan je natuurlijk wel terecht.

 

Contact gegevens Turkish Airlines

 

Het hoofdkantoor van Turkish Airlines is gevestigd in Istanbul, Turkije De contact gegevens zijn:

 

Turk Hava Yollari Genel Yonetim Binasi

Ataturk Havalimani

Yesilkoy

34149 Istanbul

 

Telefoonnummer: +90 212 463 63 63

 

Is je bagage niet aangekomen, wil je weten waar je koffer nu is of heb je schade aan jouw bagage. Dan kan je op de website van Turkish Airlines het bagage tracking veld invullen of het contact formulier invullen. Je kan ook video bellen met Turkish Airlines.

 

Turkish Airlines customer service Nederland en België

 

In Nederland kan je via het call center contact opnemen met Turkish Airlines.

Telefonnummer: +31 (0)20 405 96 36.

 

De Belgen kunnen contact leggen met de klantenservice via:

Telefoonnummer: +32 02 620 08 49

 

Reis boeken naar Turkije

 

Je wilt op vakantie en daarom boek je een reis naar Turkije. Het is prettig om te weten dat je via een betrouwbare luchtvaartmaatschappij als Turkish Airlines vliegt. Bij Triptime kan je goedkoop een vliegticket boeken of een lastminute reis.

 

Wil je meer weten over het boeken van een reis naar Turkije, neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het prachtige Turkije. Over een heerlijke zon, zee vakantie aan de azuur blauwe kustlijn van Turkije tot een prachtige stedentrip.

 

Turkije is een land wat veel te bieden heeft, zowel in de zomer als de winterperiode. Je kan er ook heerlijk een wintersport vakantie doorbrengen. Houd je meer van wandelen en de natuur of wil je juist meer te weten komen over de geschiedenis van het land? Turkije heeft het allemaal.

 

Betrouwbaar en veilig

 

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets Turkije, kies voor Triptime. Wij bieden jou namelijk de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu je vlucht naar Turkije!