Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Wie is Corendon Airlines

Corendon Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij die vanuit toeristische bestemmingen in Turkije naar Europa vliegt en andersom. De thuisbasis van Corendon Airlines is in Antalya.

In 2000 hebben de twee toenmalige directeuren Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines opgericht. Deze strategische stap is gezet om beter te kunnen inspelen op de wensen van de klanten. Als gevolg van de toenoemende vraag heeft Corendon haar floot enorm uitgebreid in 2005. Corendon is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste aanbieder van vluchten naar Turkije.

Corendon Airlines is een budget airline (lowcost), wat betekent dat u  goedkoop en voordelig van en naar Turkije en andere landen kunt vliegen. Corendon Airlines vindt het belangrijk dat vliegen voor iedereen toegankelijk is. Daarom werkt Corendon Airlines samen met betrouwbare partners zoals Triptime Vliegtickets, zodat wij onze lage prijzen voor u kunnen blijven garanderen.

Via onze website boekt u eenvoudig en goedkoop uw reis naar Turkije. Voordelig alles regelen met Corendon Airlines. Wel zo handig! Goedkoop en gemakkelijk vliegen naar Turkije begint met Corendon Airlines. Boek nu nog en u bent verzekerd van de goedkoopste vliegtickets.