Vliegtickets Mardin

Mardin ziet er spectaculair uit, daarom boek je nu je vliegtickets naar Mardin. De stad is gelegen op de rotsen van een vulkaan. De huizen in lokale stijl, moskeeën en kerken zijn laag na laag gestapeld op deze enorme rotspartij.

De Citadel verrijst uit de Noord-Mesopotamische vlakte. Het is niet voor niets dat Mardin gezien wordt als een openlucht museum.

De zonsondergangen zijn hier tevens waanzinnig mooi. De diepblauwe lucht, vol zwevende vogels die opgeslokt worden door de eindeloze vlaktes. Goedkope vluchten naar Mardin boek je makkelijk en snel bij Triptime, dit wil je niet missen!

 

Mardin op Werelderfgoedlijst

De oude binnenstad is zo mooi dat het met geen woorden te beschrijven is. Het is ook niet voor niets dat de hele stad is opgenomen op de Unesco’s Werelderfgoedlijst.

Ontdek het klooster aan de rand van Mardin in de regio Tur Abdin. Gezien de leeftijd van het prachtige klooster is de staat nog zeer mooi. De voorwerpen omvatten oude bijbels en nog een kelder die door aanbidders werd gebruikt toen het gebouw nog in gebruik was als zonnetempel.

In de citadel kan je eveneens goed winkelen. De handgemaakte zeep is zeer populair, evenals zilveren sieraden, gedroogde vruchten en noten.

 

Vluchten naar Mardin

Vliegtickets naar Mardin boek je bij Triptime. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland, België of Duitsland. Je maakt altijd één tussenstop, meestal in Istanbul. Vanuit daar vlieg je met een directe vlucht naar de luchthaven van Mardin.

De luchtvaartmaatschappijen waarmee je naar Mardin vliegt zijn Turkish Airlines of Pegasus Airlines. In totaal duurt de reis, inclusief de tussenstop, tussen de 8 en 10 uur. Afhankelijk van de aansluiting.

Vluchten naar Mardin boek je makkelijk en snel bij Triptime. Gebruik de filters op onze website om jouw beste deal voor je ticket te vinden en boek gelijk je vakantie naar het openlucht museum van Turkije.

 

Sinemardin filmfestival

Mardin heeft ook een bescheiden filmfestival, de Sinemardin. Ieder jaar in juni wordt het filmfestival georganiseerd. Erg leuk om dit ook mee te maken. Het genre ligt vooral op films uit het Midden-Oosten.

 

Betrouwbaar en veilig

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Mardin, kies voor Triptime. Wij bieden jou de laagste prijsgarantie. Wij werken samen met alle grote luchtvaartmaatschappijen. Triptime zorgt dat je veilig op je reisbestemming aankomt. Je vakantie boek je bij jouw betrouwbare reisorganisatie. Boek nu de reis van je leven!