Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

Stoel reserveren bij Turkish Airlines

Gezelschappen die samen op reis gaan, hebben de mogelijkheid naast elkaar te zitten. Geeft u dit vooraf niet specifiek aan, dan bestaat de kans dat u niet naast elkaar zit. Reserveer daarom tijdig uw stoel(-en) voor uw reis met Turkish Airlines. U kunt zelf kiezen waar in het toestel u wilt zitten. Aan het raam of juist aan het gangpad.

Passagiers die graag extra beenruimte hebben, adviseren wij ook om hun stoel te reserveren. Plaatsen vooraan in het toestel en bij de nooduitgangen beschikken over meer beenruimte.Wel dient er een vergoeding betaalt te worden voor een stoel bij de nooduitgangen.

U reserveert de stoel(en) van uw keuze eenvoudig online. Klik de stoel(en) die u wenst aan op de plattegrond van het vliegtuig. U ziet hier exact welke plekken nog beschikbaar zijn op uw vlucht met Turkish Airlines.

U kunt een stoel boeken op de voorste rij, bij de nooduitgang, aan het gangpad of bij het raam. Behalve voor een stoel bij de nooduitgang is het reserveren van een andere stoel kosteloos. Wij zijn Turkish Airlines en houden rekening met de verwachtingen van onze passagiers.

Boek uw vlucht met Turkish Airlines (klik hier)