Zorgeloos Genieten In Bijzondere Hotels

Wie Turkije zegt, zegt all inclusive. Dit land is de koning van de all inclusive hotels en dat betekent heerlijk zorgeloos op vakantie. Alles binnen handbereik en u komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Boekt u een all inclusive naar Turkije, dan bent u verzekerd van onbeperkt eten en drinken, zon, zee, strand, een stukje historie en de allerbeste hotels. Genieten kan onder meer aan de Lycische kust, de Turkse Rivièra of de Egeïsche kust. Drie geliefde vakantiebestemmingen met mooie en gezellige steden als Marmaris, Fethiye, Belek, Side, Antalya en Bodrum.

Een keur aan hotels

Wist u al dat het in Turkije wemelt van de prachtige 5 sterren hotels? Hier wordt u écht in de watten gelegd en kunt u genieten van het prachtige weer en de ultieme service. Stijlvolle, strakke en moderne hotels met een keur aan mogelijkheden die uw vakantie zeker tot een succes maken. Geniet van culinaire hoogstandjes, unieke waterparken of de allerbeste spa en wellness zonder steeds uw portemonnee te hoeven pakken. De meeste hotels in Turkije kennen namelijk mogelijkheden van (ultra) all inclusive, zodat u zich enkel hoeft te laten verwennen en niet druk hoeft te maken over de kosten. Bij een all inclusive is bijvoorbeeld de overnachting inbegrepen, inclusief alle maaltijden, lokale alcoholische dranken en frisdranken. Ook snacks behoren meestal tot het pakket. Bij ultra all inclusive zijn naast dit alles ook vaak andere extra’s inbegrepen. Welke extra’s dit zijn, kunt u terugvinden bij de beschrijving van de verzorging. Juist in de schitterende 5 sterren hotels in Turkije zult u merken dat ze u zorgeloos laten genieten en vele extra’s bieden dankzij een vooraf bepaald vakantiebudget.

Voordelig geprijsd

Dat bijzondere hotels in Turkije met unieke aanbiedingen van (ultra) all inclusive extreem duur zijn, is incorrect. Zeker in Turkije is het genieten van de luxe in een 5 sterren hotel nog voor iedereen weggelegd. Niet voor niets is het land al vele jaren een favoriete vakantiebestemming. Meestal geniet u voor slechts enkele honderden euro’s al een dag of acht van luxe, comfort en welzijn. Vanuit Nederland en Duitsland vertrekken dagelijks meerdere vluchten richting zonnig Turkije, de ultieme vakantiebestemming waar u zich niet alleen kunt onderdompelen in zon, zee en strand, maar waar u ook nog veel historische gebouwen treft.

Ervaar de luxe met Triptime

Triptime verzorgt jaarlijks vele duizenden reizen voor toeristen die willen genieten van de bijzondere hotels in Turkije. Van enkele reizen tot retourvluchten of complete pakketten, bij Triptime is het mogelijk en bent u verzekerd van de laagste prijs. We vliegen enkel met betrouwbare vervoerders, dit komt de kwaliteit van uw reis zeker ten goede. Zullen we uw volgende reis alvast boeken?