Vlucht Naar Bodrum, De Jetset Van Turkije

2020-05-01 / Admin

Bodrum is de jetset van Turkije, deze plaats ligt langs de kust en heeft een prachtige haven. In ongeveer 3,5 uur vlieg je naar deze prachtige badplaats. Bodrum staat bekend om zijn luxere uitstraling, in tegenstelling tot andere Turkse steden. 

Deze moderne stad leent zich perfect voor lekker eten, shoppen en uitgaan. Wij geven je enkele tips wat te doen in Bodrum!


Uitgaan in Bodrum

In Bodrum bevinden zich vele mooie luxe discotheken. Wanneer je van plan bent uit te gaan in Turkije, is de discotheek Catamaran Club zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. 


Boottocht Bodrum naar Kos

Bodrum ligt tegenover het Griekse eiland Kos, een dagje naar de authentieke, gelijknamige stad Kos is een unieke ervaring. 


Eten in de haven 

Bodrum heeft mooie restaurants in de omgeving. Wil je lekker gaan dineren aan de haven, bezoek dan een van de mooie restaurants of ga bijvoorbeeld naar een visrestaurant. 


Reizen naar Bodrum 

Bodrum ligt aan de Egeïsche kust, deze badplaats bevindt zich in aan de zuidwestkust van Turkije. Vliegen kan vanaf Amsterdam en Düsseldorf. Vliegen naar Bodrum Airport (Milas-Bodrum Airport) duurt ongeveer 3,5 uur. Het vliegveld van Bodrum ligt centraal, dit betekent dat je makkelijk je bestemming kunt bereiken. 


Bodrum vanaf € 89!

Goedkope vliegtickets naar Bodrum boek je al vanaf € 89 per persoon! Bekijk snel ons aanbod.