Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen

Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar

Reizen zonder ticket

coronavirus

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM en de Rijksoverheid.
-RIVM
(klik hier)
-Rijksoverheid (klik hier)


PERSBERICHT COVID-19

Update 18 maart 2020 : 16:30 uur 

Er zijn meer Nederlandse en Duitse burgers aanwezig in Turkije dan aanvankelijk werd gedacht.  Hierdoor is er met toestemming van de Turkse autoriteiten enkele extra vluchten ingepland voor vertrek op 21 maart 2020 vanuit Turkije naar Nederland en Duitsland.

Update 17 maart 2020 : 10:15 uur 

Passagiers kunnen nog t/m 20 maart 2020 vanuit Turkije naar Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk en Zweden vliegen. Het is echter niet toegestaan dat een Nederlandse burger naar een ander land dan Nederland terugvliegt. Dus een Nederlandse burger mag niet naar Duitsland of Belgie vliegen.  

Update 15 maart 2020 : 12:40 uur

De in de eerder gepubliceerde update van 15 maart 2020 - 10:00 uur genoemde data van t/m 17 maart 2020 is door de Turkse autoriteiten aangepast naar t/m 15 maart 2020.

Update 15 maart 2020 : 10:00 uur

De Turkse autoriteiten hebben ons meegedeeld dat Turkse burgers welke enkel in het bezit zijn van de Turkse nationaliteit (geen dubbele nationaliteit) onder de navolgende voorwaarden t/m 17 maart 2020 naar Turkije kunnen reizen. Bij aankomst in Turkije dienen alle passagiers 14 dagen in quarantaine te gaan.

-Turkse burgers in het bezit van een Schengen toeristenvisum
-Turkse burgers met een groen paspoort
-Turkse burgers met een grijs paspoort
-Turkse studenten die leerplichtig zijn in Turkije


Update 13 maart 2020 : 22:00 uur

De Turkse autoriteiten hebben ons meegedeeld dat vluchten van de luchtvaartmaatschappijen SunExpress en Corendon vanuit Turkije naar Nederland, Belgie en Duitsland t/m 20 maart 2020 wel uitgevoerd zullen worden. Voor de andere luchtvaartmaatschappijen is dit vooralsnog niet van toepassing.

 

13 maart 2020 : 19:00 uur

Belangrijke informatie voor reizigers met vertrek vanaf 14 maart 2020 t/m 17 april 2020.

Vrijdagavond hebben de Turkse autoriteiten n.a.v. het coronavirus besloten om alle vluchten vanuit alle risicolanden (Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk en Zweden) van en naar Turkije te annuleren. Helaas valt Nederland ook hieronder. Wij zijn met man en macht druk bezig om alle boekingen te inventariseren. Na inventarisatie zullen wij alle passagiers informeren over de gevolgen en de vervolgstappen. Dit zullen wij doen op basis van de vertrekdatum van de passagiers. Dit betekent dat een passagier welke op 15 maart vertrekt eerder geinformeerd zal worden dan een passagier welke vertrekt op 16 maart.

Wij begrijpen de bezorgdheid van alle passagiers. Hierdoor worden wij overspoeld met mails en telefoons. Wij kunnen helaas de telefoons niet allemaal beantwoorden en helaas ook niet alle mails (tijdig) beantwoorden. Wij vragen uw begrip in deze situatie van onmacht. Teneinde het vriendelijk verzoek om geduldig de communicatie van onze zijde af te wachten. U mag er op vertrouwen, dat op dit moment ons hoogste prioriteit onze passagiers zijn.
Directie Triptime Vliegtickets

 

 

 

Laagste prijsgarantie
Ruim aanbod luchtvaartmaatschappijen
Verzorgt vliegtickets voor meer dan 50.000 passagiers per jaar
Reizen zonder ticket