PERSBERICHT CORONAVIRUS (COVID-19) - Informatie en updates rondom Coronavirus KLIK HIER

Vakantie In Oktober, Ontdek Turkije!

De zomervakantie is nog niet begonnen of we dromen al weg bij ideeën voor de herfstvakantie. Het weer in de maanden september en oktober is in Nederland niet te vertrouwen, de herfst begint en de buien nemen toe, een goede reden om nog eens de zon op te zoeken in een land dat wel temperaturen rond de 30 graden heeft.

In oktober op vakantie naar Turkije is een goed idee!

Vele mensen denken vaak dat het najaar niet geschikt is voor vakanties met een vliegtijd van maximaal 4 uur. Niets is minder waar, vele Nederlanders spenderen het najaar en zelfs de wintermaanden op de Canarisch eilanden (Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote), de Griekse eilanden (Kreta, Kos, Zakynthos, Rhodos) en vooral ook de Turkse Rivièra, Lycische kust en Egeïsche kust! Deze badplaatsen en eilanden zijn de beste bestemmingen in oktober.

Op naar de zon in de maand oktober

Een vakantie naar Turkije in september en oktober is perfect! De temperaturen zijn niet meer zo heftig al in hartje zomer, vele all-inclusive hotels zijn nog open en de prijzen zijn minder hoog dan in juni en juli.

De garantie dat de zon in oktober schijnt is er zeker! Tijdens een vakantie in een van de Turkse badplaatsen schijnt de zon gemiddeld 8 uur per dag, reden genoeg om een zonvakantie in oktober te boeken naar Turkije!

Waarom naar Turkije reizen?

-Geniet ‘s avonds van de specialiteiten uit de Turkse keuken in gemoedelijke sfeer.

-Het hoogseizoen is voorbij, dit betekent geen bedjes reserveren aan het zwembad.

-De temperatuur is perfect, ’s avonds koelt het wat af zodat je zonder veel moeite nog de steden in kan om te shoppen of ergens een drankje te doen.

-Last minute reizen kunnen zeer voordelig zijn

Opties voor vakantiebestemming in oktober

We geven een paar populaire badplaatsen, zo heb je een idee van Turkije en kun je bepalen wat het best bij je past.


Bodrum

Bodrum is de meest luxueuze badplaats aan de Egeïsche kust. De witte huisjes, smalle straatjes en de moderne jachthaven zorgen voor een ultiem vakantiegevoel.


Alanya

Alanya is een veelzijdige badplaats, je vindt hier lange zandstranden, een levendige authentieke haven en een feestelijk uitgaansleven. Genoeg cultuur en een ruim aanbod aan luxehotels maken Alanya een geliefde badplaats.


Belek

Belek is in tegenstelling tot andere badplaatsen in Turkije een stuk rustiger, je vindt hier ook prachtige stranden. Verder leent Belek zich er uitstekend voor om te gaan golven, vele golfliefhebbers reizen af naar Belek om deze sport te beoefenen. Daarnaast is het centrum een gezellige plek om te genieten van een heerlijk diner met bijpassende cocktail.


Verzekerd zijn van de goedkoopste vliegtickets? Bekijk ze hier.