Turkije In Oktober En November!

Waarom na-zomeren in Turkije?

De authenticiteit van Turkije lijkt soms lastiger te vinden door het groot aantal toeristen en vakantiegangers in de maanden juli en augustus. Veel mensen hebben daardoor geen besef hoe oogverblindend en authentiek Turkije is en verblijven in de warme zomers alleen bij resorts langs de Turkse kusten. De nazomer maakt dit weer mogelijk, weinig toeristen en een heerlijk temperatuur.

In de maanden september tot en met oktober hangt het weer rond de 25° Celsius en in de maand november rond de 20° Celsius wat uitstekend is voor excursies en stedentrips.


Activiteiten in de nazomer

Er wordt niet snel aan gedacht tijdens een vakantie in Turkije, maar fietsen en wandelen is een leuke en bijzondere activiteit. Toeristen kiezen steeds vaker voor wandel- en fietsroutes langs culturele hoogtepunten in de Turkse rivièra. Misschien wel de bekendste fietsbestemming in Turkije is de badplaats Marmaris aan de Egeïsche kust met het grootschalige aanbod aan fietsroutes. Naast een actieve vakantie doet Istanbul het met de bezienswaardigheden, clubs, restaurants en hammams goed als stedentrip. Istanbul is ook de shop-stad van het land buiten de grote bazaars vind je ook mooie winkels met kwaliteitsproducten. Er is per dag dus wel een activiteit in de plannen.

TIP: huur een auto en ga zelf op ontdekking in het mooie Turkije!


Top 10 vluchten en steden

Bezoek de volgende prachtige steden van Turkije met de volgende luchthavens.


-Vlucht naar Antalya | Steden: Belek, Kas, Kaleici, Kemer, Lara en Side

-Vlucht naar Alanya | Steden: Gazipasa, Side

-Vlucht naar Bodrum | Steden: Bitez, Bodrum, Icmeler, Marmaris en Torba

-Vlucht naar Dalaman | Steden: Fethiye, Marmaris en Icmeler

-Vlucht naar Izmir | Steden: Kuşadası, Manisa en Selçuk

-Vlucht naar Istanbul | Steden: Sultanahmet en Taksim