10 Redenen Om Te Reizen Naar Turkije!

De vakantie naar Turkije is terug van weggeweest, toeristen hebben Turkije een aantal jaren voorbij laten gaan door onrust bij de overheid. Gelukkig is dit verleden tijd en is de zon, zee en strand van Turkije weer enorm in opkomst! Wij zijn altijd wel in voor een reis of vakantie in het mooie Turkije. Vandaar dat wij je 10 redenen geven waarom je naar Turkije zou moeten gaan!

1. Mooie stranden

Turkije heeft prachtige stranden aan zowel de Turkse Rivièra als de Egeïsche kust. Er zijn vele toeristische stranden te vinden, maar de verborgen lokale strandjes zijn ook adembenemend en in iedere badplaats wel te vinden.

2. Prachtige natuur

Turkije staat bekend om zijn mooie stranden en middellandse zee, echter zijn er prachtige natuurgebieden te vinden met watervallen, bergen en canyons. Ook de dieren die zich hier laten zien zijn het ontdekken waard.

3. Culturele bezienswaardigheden

Turkije heeft een rijke geschiedenis wat niet vergeten mag worden. Tijdens een vakantie kunnen bezienswaardigheden zoals de Graven van Kaunos en de Tempel van Apollo niet overgeslagen worden.

4. Bijzonder natuurfenomenen

De Pamukkale en Cappadocië zijn echt prachtige natuurfenomenen en zeker het bezoeken waard. Zeker omdat alle natuurfenomeen ter wereld steeds minder worden.

5. Hippe strandtenten

Er zijn vele leuke hippe strandtenten te vinden in Turkije, enkele voorbeelden zijn Alora Beach Club, DODO V.İ.P Beach Club en White in White Beach Club uiteraard zijn er nog meer prachtige beach bars te vinden!

6. Activiteiten in overvloed

Of je nou wilt kanoën, raften, quad rijden of een Jeepsafari wilt maken? Turkije heeft het allemaal.

7. Watersport

Bijna overal aan de Turkse kust kun je verschillende soorten watersporten beoefenen, of het nou surfen of met de waterscooter op pad is, het kan allemaal.

8. Kindvriendelijke hotels

Alle hotels hebben rekening gehouden met hun kleinste gasten, er zijn hele waterparken ingericht voor kinderen maar ook kinderbuffetten, magnetrons en kinderstoelen zijn overal te vinden. De Turkse keuken, eten en drinken is voor de kleintjes dus goed te doen!

9. Sfeervolle plaatsen

Turkije heeft vele authentieke sfeervolle plaatsen, oude centra zijn het bezoeken waard. Houdt er wel rekening mee dat vele toeristische plekken hun charmes verloren hebben door de drukke winkelstraatjes.

10. Prachtige all-inclusive hotels  

Turkije staat er om bekend om zijn prachtige all-inclusive hotels. Van groot en ultra tot kleinschalig of adult Turkije heeft het allemaal!

Mocht je interesse hebben in een stedentrip Istanbul, of een goedkope vakantie? Wij bieden tickets aan tegen zeer scherpe tarieven! Bekijk hier ons aanbod