Hotspots Istanbul? Wij Hebben Dé 5 Hotspots Van Dit Moment!

HOTSPOTS ISTANBUL? WIJ HEBBEN DÉ  5 HOTSPOTS VAN DIT MOMENT!


1.LUCCA

Lucca is gelegen in de wijk Bebek, Istanbul. Het is een chique, moderne café/bar die elke dag van 10.00 uur tot 02.00 uur geopend is. Deze is ideaal voor een heerlijke lunch of diner met vrienden of geliefde.

2.Istinye Park

Istinye Park is een winkelcentrum gelegen in de buurt Maslak van Sarıyer, Istanbul. Dit winkelcentrum is gevuld met 291 winkels. Perfect voor een dagje flink shoppen!

3.Wijk Beşiktaş

Deze wijk is de oudste wijk van Istanbul in het Europese deel. Je vindt hier de jetset maar ook de locals. Deze wijk bestaat uit prachtige straten maar ook een mooie haven. Denk hierbij aan de kades met de beste nachtclubs en restaurants van de stad en de prachtige paleizen en hotels.

4.Ulus 29

Ben je klaar voor een essentiële panoramische eetervaring in Ulus, Istanbul? Dan moet je bij Ulus 29 zijn. Geniet hier van heerlijke gerechten met s’ avonds een prachtig uitzicht op de verlichte stad.

5.Mr. Cas Hotel

Last but not least, het Mr. Cas Hotel. Door de week of in het weekend, elk moment telt in Mr. CAS Lounge. Je hoeft niet in het hotel te verblijven om van deze prachtig lounge te genieten. S’avonds kun je tot laat door gaan in hun eigen club lounge!

Daarnaast zijn de blauwe Moskee, het Topkapi Paleis en het Europese gedeelte ook echte hotspots, genoeg te zien dus! Wil je een ticket bemachtigen voor een stedentrip naar de prachtige stad Istanbul? Bekijk ons aanbod tickets hier.