PERSBERICHT CORONAVIRUS (COVID-19) - Informatie en updates rondom Coronavirus KLIK HIER

Stedentrip Istanbul! 6 Keer De Mooiste Hotels

Ben je toe aan een weekendje cultuur, shoppen, dwalen in de prachtigste straatjes en heerlijk eten tussen de historische gebouwen? Dan ben je toe aan Istanbul! Een vliegticket kun je het beste ver van te voren boeken dan zit je safe.

Wanneer je nog een hotel wilt boeken kan dit altijd op het laatste moment, wij hebben 6 prachtige hotels geselecteerd waar je heerlijk met de benen omhoog kunt na een intense dag Istanbul!

Mooiste hotels in Istanbul? We hebben ze voor je.


Raffles Istanbul

Raffles Istanbul ligt op de kruising van de belangrijkste wegen die leiden naar de oude bazaars en de moderne winkels van het Zorlu Center. Het hotel heeft een moderne uitstraling en is zeer ruimtelijk ontworpen. Dit hotel beschikt over de beste restaurants en bars waar het allerbeste eten te vinden is. Ideaal hotel voor een luxe stedentrip!

1-5-20201625ZGRT9617ZG.jpg

Goedkoop vliegticket Istanbul


Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet

Het 5-sterren Four Seasons Hotel Istanbul ligt op zes kilometer van het centrum. Het is een prachtig hotel met een mooie tuin en prachtig terras.

1-5-20201625ZVTI9587ZV.jpg


Soho House Istanbul

Het Soho House Istanbul – Special Category ligt in de Istanbulse wijk Beyoglu. Het prachtige Restaurant Cecconi’s ligt aan de binnentuin, en in de Cowshed Spa kunt u genieten van een fitnessruimte en een traditionele, ontspannende hamam.

1-5-20201625MROD5260MR.jpg

Goedkoop vliegticket Istanbul


Swissotel The Bosphorus Istanbul

Swissotel The Bosphorus in Istanbul is een luxe vijfsterrenhotel midden in het centrum van Istanbul, op de Europese oever van de Bosporus. Het ligt midden in de historische tuinen, met top winkels en een bruisend nachtleven in de nabije omgeving.

1-5-20201625JDUW3974JD.jpg

Goedkoop vliegticket naar Turkije

THE House hotel

Vault Karakoy The House is een hotel met 5 verdiepingen, in het zakendistrict van Istanbul op ongeveer 10 km afstand van Gouden Hoorn. De luxe kamers bieden een prachtig uitzicht op de brug.

1-5-20201625MFQT5230MF.jpg


Walton hotels

Walton Hotels Sultanahmet is een luxe hotel gevestigd in een prachtig gebouw dat dateert uit halverwege de 19e eeuw. Vanaf het hotel wandel je zo naar de Hagia Sophia en met een kwartiertje naar de Basilica Cisterne, de Grote Bazaar en de Blauwe Moskee. Op het dak is er een dakterras met restaurant dat uitzicht op de Marmara zee biedt, hier kan je terecht voor een gezond ontbijt en een gezellig drankje.

1-5-20201625DOFV2188DO.jpg