PERSBERICHT CORONAVIRUS (COVID-19) - Informatie en updates rondom Coronavirus KLIK HIER

Dé 6 Bestemmingen Voor Zomer 2019

Jezelf lekker maken met 6 prachtige, warme bestemmingen voor deze zomer? Wij gaan ze aan je laten zien!

Met deze koude temperaturen is het natuurlijk heerlijk om weg te dromen bij prachtige bestemmingen met zon, zee en authentieke sferen. Turkije leent zich hier perfect voor. We gaan de 6 mooiste locaties aan het licht brengen.

1. Dalaman

1-5-20201351NKEL5633NK.jpgDalaman heeft een prachtige natuur en is een gebied wat tussen de zee en bergen ligt. Deze streek wordt steeds meer ontdekt op toeristisch gebied. De regio is erg bijzonder omdat deze beschermd wordt voor onder andere de Careta Careta schildpad. Dalaman heeft een eigen, groot strand, het Sarsala strand. Hier kan het zijn dat je wordt vergezeld door dierlijke gastheren. Mocht je meer van actie houden is het ook erg aan te raden om te gaan raften op de Dalaman rivier. Er zijn verschillende niveaus om te raften van beginner tot professional. Benieuwd naar goedkope tickets voor Dalaman? Bekijk ons aanbod.

2. Izmir

1-5-20201351TOPO7576TO.jpgIzmir is de derde stad van Turkije een heeft een grote haven. Izmir is een moderne stad die zijn historische elementen koestert. Helaas hebben de meeste historische gebouwen in Izmir  de plunderingen en stadsbrand van 1922 niet overleefd. Izmir leent zich perfect om te shoppen in bazaars of culturele monumenten te bezoeken zoals de klokkentoren van Konak en de oude Agora. Wil je Izmir bezoeken met een goedkoop ticket? Bekijk hier ons aanbod.

3. Istanbul

1-5-20201351LLHM4819LL.jpgIstanbul, een stad die niet in deze lijst mag ontbreken! Istanbul is de grootste en belangrijkste stad van Turkije. De miljoenenstad heeft een unieke ligging op maar liefst twee continenten, namelijk Europa en Azië. Istanbul wordt doormidden gedeeld door de rivier de Bosporus. Istanbul is met zijn grote bazaars een waar shop walhalla. Maar ook de cultuursnuivers kunnen hun hart ophalen met de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee en het Topkapi Paleis. Een bezienswaardigheid die iedereen gezien moet hebben, de Galatabrug. Deze brug verbindt de stad en is een pracht object om te zien. Op zoek naar tickets naar Istanbul voor een scherp tarief? Bekijk ze hier.

4. Bodrum

1-5-20201351RPSP6762RP.jpgBodrum is de jetset stad van Turkije. met prachtige landschappen, kosmopolitische levensstijl en hagelwitte huizen is deze stad zeker het bezoeken waard. De stad beschikt over indrukwekkende ruïnes. Mocht je van een festival houden dat is de de Bodrum Internationale Jachtclub (B.I.Y.C) iets voor jou! Verder is de traditionele bouw van jachten ook zeker het bekijken waard. Goedkope vlucht naar Bodrum nodig? Klik hier.

5. Antalya

1-5-20201351JMLN4004JM.jpgAntalya is gelegen in het zuidwesten van Turkije. Deze grootste badplaats van de Turkse Riviera staat bekend om zijn mooie authentieke jachthaven. Voor natuurliefhebbers zijn er nog mooie nationale parken en diverse grotten te bezichtigen. Verder leent deze plek zich perfect voor ontspannen stranddagen in de Turkse zon! Bekijk het aanbod goedkope tickets naar Antalya hier.

6. Alanya

1-5-20201351KAIW4475KA.jpgAlanya ligt aan de mediterraanse kust en heeft een kristal heldere, blauwe zee. Het is een van de grootste, en populairste vakantie bestemmingen in Turkije. Alanya heeft een bruisend uitgaansleven. Een cruise op de partyboot is bijvoorbeeld ook een aanrader. Verder zijn er prachtige restaurants te vinden op de stadsmuren van Alanya. Bekijk hier goedkope tickets naar Alanya


Mocht je nu een ticket willen boeken voor een zeer scherp tarief naar een van deze locaties? Wij hebben ze!