PERSBERICHT CORONAVIRUS (COVID-19) - Informatie en updates rondom Coronavirus KLIK HIER

5 Instagram Hotspots In Turkije!

Tegenwoordig worden we overspoeld met perfecte vakantiefoto’s van echte bloggers.

Maar wat zij kunnen kunnen wij ook! we hebben voor jou de hotspots van Turkije opgesomd waar jij je perfecte Instagram foto kan schieten!

1. Butterfly Valley, Oludeniz

1-5-20201332LHJN4782LH.jpg

Oludeniz is toch echt wel een van de mooiste locaties in Turkije! Alleen de naam al is prachtig. Hier kun je heerlijk vertoeven met je grote liefde of familie, terwijl je geniet van een lekkere tropische cocktail of mooi boek. En mocht je willen afkoelen, dan kun je meteen het prachtig, heldere water in! Deze foto is dus perfect voor jouw insta-tijdlijn!


2. Cappadocië – het natuurwonder

30-4-20202310LQ[K4885LQ.jpgCappadocië is een prachtige regio vol sprookjesachtige grotten, valleien en ondergrondse steden. Perfect om te wandelen of zelf om een ballonvaart te boeken. Deze indrukwekkende streek staat dan ook niets voor niks genoteerd op de Werelderfgoedlijst, perfect voor een adembenemende foto!


3. De oude stad Side

1-5-20201332RYYM7010RY.jpgLekker op een terrasje kijken naar oude restanten van een historische stad? Dan ben je in Side aan het juiste adres. Er zijn vele hippe bars en restaurants gebouwd tussen oude restanten. Dit biedt een prachtig uitzicht en een perfecte setting voor een foto!


4. Pamukkale Thermal Pools

1-5-20201332WEHJ8639WE.jpgDit geweldige Turkse natuurfenomeen genaamd Pamukkale is een plaatje om naar te kijken. Ook deze plek staat weer op de Werelderfgoedlijst, en wij snappen wel waarom! De thermale baden is zo een grote trekpleister geworden dat ze maatregelen hebben moeten nemen. Er loopt nu een wandelpad langs de baden en je mag er niet met schoenen op lopen. Zo blijft de plek intact. Dit is dus perfect om een met de natuur te worden. Uiteraard kun je even terug naar de realiteit voor de vakantiefoto.


5. Efeze en Izmir

1-5-20201332LXEQ4940LX.jpgMocht je wat cultuur willen snuiven en een perfecte selfie willen schieten in een historische stad? Dan zijn Efeze en Izmir een place to be. In deze steden vindt je vele overblijfselen van historische gebouwen. Pas wel op, in de zomer is het hier flink warm, kies er daarom voor om in het voor of najaar te reizen.